My mom is home! =)

Nu sitter jag här igen, vad har hänt dom senaste dagarna?..Egentligen förstår jag inte vad det är som gör att folk läser min blogg. Jag menar jag gör ju aldrig någonting riktigt stort&intressant eller jag skriver aldrig något spännande som dom andra stora bloggskrivarna gör. Jag skriver ju oftast samma saker,"idag har jag, idag ska jag ...." Aja eftersom att folk ändå läser så kan jag ju fortätta skriva i samma stil tills den dagen jag blivit jätte överdrivet tråkig, så att folk slutar läsa och min statistik visar NOLL besökare =)

I fredags så sov min älskling hos mig, eftersom min mamma var i Kosovo och min pappa ochså var utomlands så ville dom sova här. Leija fick också sova här och det var myyys!
Vi gjorde inte så mycket egentligen, åt vindruvor,drack dricka & lite godis.. vi började kolla på "män som hatar kvinnor" men stängde av den rätt snabbt... Ganska så seg film, eller så var det bara vi som inte orkade hänga med i den för vi var för trötta.

På lördagen så åkte baby hem till sin pappa för att sova där, jag åkte  dit ut för att träffa hennes pappa...Eftersom att det nästan var första gången som vi träffades och snackade på riktigt så var de lite smått nervöst, haha! Men det gick bra! Senare den kvällen skulle ja åka till Söderbärke för att hämta upp min dady som kom från sin utlandsresa, sen hem och vänta på att mamma kom hem från arlanda, fatta vad man hade saknat henne =)

Söndag - Då var det dax för att spela Fotbolls match. vi fick uppehålla en månad innan jag åkte till Kosovo, jag var borta i över en månad, då jag bara tjockat och typ proppat i mig pizza,drickor,godis,kakor och massor av annat hela dagarna. Sen kommer man hem och i stortsett alla träningarna är inställda...Jag känner mig ganska så seg i kondition och i allt. Men jag skulle vara med på matchen ändå. Det har inte gått speciellt bra för oss iår eftersom vi har förlorat alla matcher typ, nån oavgjord men ingen vinst ännu..Igårdagens match gick det helt bra för mig iallafall, dock blev jag ganska så trött vilket är förståeligt efter allt latande i utlandet! Vi förlorade med 4-0 iallafall och det är nästan garanterat att vi åker ner i 6an nästa säsong, trist men sant!

Nu ska jag dra mig från datan för att äta lite frukost sen städa lite på mitt rum. ha det bra pözz pözz!


bloglovin

Bilder från våran renovering/inredning.

Dom började med att ta av hela taket och sen sätta in isolering sen sätta tillbaka taket igen.. lät typ ganska så onödigt!

(kolla hur högt det är ner till marken :O )


Hallen Före.


Hallen efter.(dock inte helt klar, saknas lite tavlor och lampor)


Toaletten(3dåligabilder)




Soffor till vardagsrummet köptes in.(nu saknas det massa gardiner och massa annat plock men det skulle vänta tills nästa gång vi åker dit.


Köket Före.


Köket Efter.



Ska försöka fixa nå bilder på hur mamma&pappas rum ser ut, hade ingen på digitalkameran men nånstans har jag bilder på det.
Det där var annars allt vi gjorde för iår, nästa år blir det förmodlingen allt annat!

bloglovin

Bilder från resan.

Från motorvägen i tyskland såg man Munchens nya fotbolls arena, sjukt snygg!
Allianz-Arena





Bland dom första dagarna vi kom dit, jag sitter på våran balkong!


Jag & pappa vid nån restaurang.


Bild från cafe Clasic


Bild från cafe BEN AF


Torget!


Torget!


NU ska ni få se den barnvänliga sidan av mig!
Jag&fasters dotter.


Jag & farbrors dotter
Albina!


Farbrors son
Altin


Vet itne hur många gånger jag har skällt, skrikit, pussat, skrattat till dom här barnen!
Min farbrors döttrar!


Nu kommer det några bilder från Ulqin!
MIAMI BEACH!


MIAMI BEACH


Jag&min syster


E


Jag&Farbror


Onlyy Mee!


Nu blev det galet många bilder så denna galna lilla flicka får avsluta inlägget!



Jag tänkte lägga upp lite bilder från våran ronovering av huset vi har i Kosovo men det gör jag en annan gång, just nu orkar jag inte. Puss på er<3

bloglovin

Semestern!

Nu har jag bestämt mig för att dra igång med skrivandet igen. Jag har inte orkat skriva här eftersom jag kom hem från Kosovo för bara några dagar sen och jag har haft lite att göra, men nu börjar allt lugna ner sig!

Det blev 3 fina veckor i hemlandet Kosovo, sen på väg hem stannade vi i Ulqin(Montenegro)i ca en vecka. Vi hade i stortsett fint väder hela tiden förutom typ 3 sista dagarna i Kosovo då det var muligt och regnade stundtals..
Jag gjorde egentligen inte något speciellt där borta eftersom att min kusin Faton åkte till Albanien, min bror åkte tillbaka till Sverige och jag blev kvar ensam som ungsom. Det är dom 2 som jag brukar hitta på saker med i vanliga fall men denna semestern fick gå åt utan dom 2, men jag klarade mig ändå!

Dagarna var galet varma då temperaturen kunde slicka 43grader och då var man inte speciellt sugen på att springa ute, man sökte mest upp svala ställen samt skuggorna. Jag passade på att träffa massa släktingar på dagarna eftersom man endå inte kunde göra så mycket mera. Kvällarna däremot var skojigare, vid 8 tiden mot kvällen så drog man sig ut mot stan.(Det är mera folk ute på kvällarna än på dagen pga värmen på dagen)Man såg massor med folk ute på stan, man besökte flera olika cafeer och fik under kvällarna.Man höll sig ute till ungefär 11-12 tiden på natten.

Vi bestämde oss för att åka till Ulqin(Montenegro) i en vecka, eftersom att vi vi ändå skulle åka förbi det stället så tänkte vi att vi lika gärna kunde åka från Kosovo några dagar tidigare och stanna i Ulqin för att sola&bada!
Samma sak gällde där, dagarna var sjukt varma så man höll sig till stranden hela dagen sen väntade man in kvällningen för att gå ut och promenera sig genom staden. Ett stort plus går till NATTLIVET i Ulqin! Allt var öppet, massor med folk ute mm ..
En sak till, jag fyllde ju hela 20 år den 11 Augusti, grattis till mig!

Jag slänger upp lite bilder från hela resan, men jag gör det i ett nytt inlägg. Annars blir det här så jädrans långt och tråkigt!

bloglovin

Hemma!

SHaaaaooow.
Det var längesen jag skrev något men jag har inte haft någon dator.
Idag komvi äntligen hem igen efter en ganska så lång semester i Kosovo samt en vecka i Montenegro..
Jag skriver mera och lägger upp några bilder senare ikväll efter att jag har kommit hem från min match!.
Pz

bloglovin

gratis till mig... snart!

hihi den 11e augusti fyller jag ju hela 20 YEAR!

Grattis till mig !

Pusshej

bloglovin

RSS 2.0