Still Alive!

Jag har inte dött jag lovar, jag har bara inte haft tid och lust till att skriva här. Jag menar vem fan sitter vid datan när det är såååå fint väder? Man märker även på statistiken att folk inte sitter vid datan för den har minskat med massor av läsare :O Nästan så mycket att man slutar skriva blogg snart! ;)

Vad har hänt hos mig då ?..jag brukar oftast skriva "ingeting speciellt har hänt" men nu så har jag faktiskt gjort lite saker. Dock har jag inte gjort något speciellt men det räcker med att man gör något litet :)

Jag, min älskling,min syster & Leij åkte till västerås på "Rix Fm" festivalen... Det var faktiskt ganska så skojj och så fick flickorna gå in på deras flick affärer och kolla efter kläder, det var massor med rea överallt så dom köpte lite saker.
Sen så fick ju Leija självklart åka karusell också, hon verkligen älskar att åka sånt, så när man säger att hon ska få åka karusell så säger hon "HoppHopp" och ler <3
Det var meningen att vi skulle kolla på när någon uppträdde också men det blev hemfärd istället...

Herregud vad har hänt med solen? den har hittat till Fagersta och vi ska inte klaga på värmen! Det gick fort, från ca +10 grader till +30 graders värme!
Det tog inte lång tid tills eskiln kom upp i huvudet, så dit åkte jag med min familj..skööönt! Idag blev det en sväng till eskiln igen men då var det bara jag och min älskling, fy fan vad skönt det var, <3

Jag & min familj har hunnit vara och kolla på 2 hus som vi har varit intresserade av men de blev inget av den affären. Så vi ska avvakta ett tag och hoppas på att det kommer upp något hus som vi verkligen gillar och då är vi redo för att slå till=)
Har du något till salu, slå en pling vettja ^^

Så nu har ni fått en liten överblick på hur mina senare dagar har sett ut, kanske inte dom händelserikaste ni har läst om men eftersom min blogg går ut på att bara skriva om skit saker så då får det bli så här! :)
.
För varje dag som går så blir jag gladare men samtidigt ledsen, min älskling blir bara mer och mer ledsen för varje gång hon tänker på det. Det är ca 2 veckor kvar tills jag åker till Kosovo och är där borta i ca 1 månad och hur ska det gå utan min baby i en hel månad???...Jag längtar verkligen dit för jag saknar min släkt, men så fort jag börjar åka dit så kommer jag att sakna min älskling. Det känns bara så jobbigt men vi klarar av det här, det vet jag<3
-------

Allt jävla snack hit & dit om MIKAEL JACSSONS död börjar bli ganska så tjaatigt nu. Alla vet att han har dött, han var lika mycket människa som alla andra här på jorden. Det är tråkigt när en människa dör men döden komemr att hälsa på alla någon gång. jag menar bara att typ aftonbladet ger ut extra tidningar bara om honom. aftonbladets internetsida består 95%av MJ nyheter? Dom andra nyhets sidor och en massa forum runtom på nättet handlar istortsett bara om Mikael.
Palla det där nu. Snubben är död, inse det och låt det vara nu. Tacka honom istället för den fina musiken han har gett och låt honom VILA I FRID, Media/fans lät honom inte vara en sekun i lugnt och ro när han var i livet, nu sa dom tilloch med störa honom när han ligger död. Det har kommit upp rykten om att han ska ha fejkat sin död, då man har sett ett klipp om att han reser sig upp i sin liksäck när han åker i helikoptern, aftonbladet har lagt upp klippet på det men jag tror mera att det har mer skuggor att göra som får ögat att tro att han rör sig i säcken.
NOG OM HONOM.  R.I.P MJ


bloglovin

Stämmer ju inte!

Idag såg jag att någon hade kommenterat min älsklings blogg och kommentaren såg ut så här

*Postat av: j

han är faktikst lite lik prins carl-philip :)

Jag var tvungen att kolla upp det så då hitta jag dom här bilderna.... Inte fan är vi lika ??


bloglovin

Tråkigt Tråkigt!

Vad gör allt folk idag? Det här har varit den tråkigaste dagen på bra länge alltså! Jag har varit ner på stan en sväng förutom det har det inte hänt ett jävla skit..

Jag nämnde ju tidigare att vi kanske ska köpa ett hus, så idag tog jag mig ner till fastighetsbyrån för att få lite information om ett speciellt hus, hur det låg till med det och om det var någon som hade lagt något bud än.. Det hade dom gjort men inget av buden som hade lagsts hade blivit accepterat så detvar ju bra. Eftersom att både pappa&mamma jobbade hela dagen idag så fick jag sköta allt det här. Jag bokade en visning på huset så på Torsdag får vi se allt invändigt mm. Då får vi se hur mycket vi är beredda på att bjuda för huset. Jag själv hoppas på att vi köper det, det komemr att renoveras en del men det får man ju räkna med.. Typ Måla om hela huset till vitt  för mamma vill inte ha det blått, byta ut i stortsett hela köket mm..
Men sånt får man ju räkna med eftersom att alla inte har samma smak som tur är, hur skulle världen se ut då ? =)

Jag var en sväng till polisen idag också, jag har inte gjort något dummt jag lovar ;) Jag skulle bara förnya mitt pass eftersom att vi snart ska åka. Eller snart? Mindre än en månad är det iallafall.

Nej nu väntar jag på att Ahmed ska komma hit så vi kan dra ut en sväng det är så förbannat tråkigt här hemma när man är ensam hemma!
HEJSVEJS!

bloglovin

Ännu en gång en värdelös överskrift =)

Jag,baby och hennes familj var över till Nadjas mammas vän Lena och firade midsommar. Det var jätte trevligt att vara där och det tyckte nog alla.. Sen drog jag,baby, Leija&Nellie hem vid halv 11 tiden för vi ville inte vara kvar nå längre så vi åkte hem och bara tog det lugnt hemma hos baby.

Idag då? Ja, idag har det väl egentligen inte hänt så mycket. Jag sov ju hos älsklingen så det blev en tidig morgon sen var det bara som en helt vanlig dag...
När jag kom hem senare så märkte jag att min familj hade blivit helt typ glada och ja helt konstiga på något vis. Eftersom att vi har letat efter lägenhet väldigt länge så har dom äntligen börjat öppnaö gonen för att kanske köpa hus isdtället. Allt letande efter lägenhet har varit drygt och meningslöst, det finns inga! Så nu har dom hittat ett hus på internet som dom är väääldigt intresserade av så vi ska ringa mäklaren för att få höra lite om huset. Min familj är helt 100 på att köpa huset, det enda som kan hindra nu är om buden har gått till överpris, jag tror inte att det har kommit in några bud alls eftersom den har varit upp på internet ganska så länge..Jag hoppas att vi köper huset faktiskt. =)

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen sen kanske lägga mig och sova, men först ringa min älskling för ja saknar henne redan ♥


bloglovin

Jag är sämst på överskrifter..

Igår så satt jag här och pillade lite på min blogg så jag orkade inte skriva något inlägg då klockan blev halv 2 när jag gick från datan.

Igår: Jag sov hos baby för vi skulle åka till Hedemora för att hämta hem en schäfer-valp som dom hade köpt, den var sååååå jäävla söööt! En liten tik som hade fått namnet DORIS och så stannade vi så köpte dom ett rosa hasband&koppel! HA!

Sen så hjälpte jag Ronny att bygga upp ett staket efter ena sidan av gården så att vuvvään kan springa runt på gården och leka utan att kunna smita, det blev snyggt som fan tycker jag, dock itne sista biten då vi fick ta till massa olika skivor och allt för nätet räckte inte ända fram! Men dom ska köpa mera nät nästa vecka så då blir det att bygga upp det också så det blir snyggt =)
Igår natt så blev det som sagt lite pilla bland alla stilkoder och sånt skit här på bloggen, jag försöker lära mig lite om bloggdesign... Det blev sent men jag fick ändå sova ut idag för baby är hos sin riktiga pappa och hälsar på och jag ska hämta dem senare i eftermiddag, sen blir det att umgås med henne för vi ska iväg till hennes mammas vän för det är ju midsommar. 

DORIS!




Nä nu ska ja dra mig från datan, orkar inte sitta här nå mera är ganska så trött på skiten just nu. pözz Hej

bloglovin

Rösta!

Så nu har jag suttit här och lagt in en röst knapp. till vänster ser ni den så nu tycker jag att ni ska klicka på om ni är tjej eller kille så man vet vad man har för läsare.. =)




Nu blir det barbecue hos baby , puss hej! <3

bloglovin

Kör du fort?

Efter att jag kikat runt lite på bdb så kom jag in på Linus bdb och så såg jag att han hade lagt upp ett klipp från nån sida.
Jag började att kolla på klippet och kunde inte sluta fören den var slut. Tänk vad farlig man är när man kör fort eller är vårdslös i trafiken. Vad tjänar man egentligen på att köra fort? Det är inte mycket mil, tex öka från  70km/h till 90km/h i en mil och du tjänar 2 minuter å andra sidan ökar du chansen till att bli inblandad i en olycka med bra många gånger. Reaktionssträckan samt bromssträckan blir längre mm. Efter du har sett denna så kan jag nästan garantera att du kommer att tänka till, det gjorde iallafall jag när man inser hur farlig man blir när man ökar fart och inte är koncentrerad.


bloglovin

Förjävligt må jag säga!

Det har nu gått en HEL säsong av fotbolls året och vi har INTE vunnit en enda jävla match än. Inte nog med det, jag har inte ens gjort ett enda jävla mål heller under hela säsongen. Bedrövligt må ja säga bara, man tappar verkligen lusten för att fortsätta spela. Vi får vänta och se eftersom uppehållet och hoppas på att det släpper och vi börjar vinna annars blir det nog inte så långvarigt i Norberg! Öppnar nog ögonen efter en ny klubb då. Jag har ju även missat en hel del matcher pga skador&avstängningar. Men nu om någon vecka är dert uppehåll fram till Augusti och jag missar även första matchen då jag är i Kosovo men sen är jag tillbaka med ny energi och nya krafter till att försöka göra något bra för klubben. Men som sagt funkar det inte då heller då blir det nog inte 100% på fotboll då jag förhoppningsvis har fått ett jobb och inte har lika mycket tid till att spela hus som hellst.

Det blev iallafall förlust idag också.
4-1  till det andra laget.

Nu ska ja lägga ifrån mig den här datan och kanske ta och ringa min underbara älskling som är finast på denna jord♥
God Natt På Er!

bloglovin

Säsongens sista match!

Idag har vi match, vi möter  Sörstafors/Kolbäck på Malmheden så kom dit vettja och hejja fram Norberg till sin första Vinst? haha.

Norberg BK - Sörstafors/Kolbäck
Malmheden
19.00




Som ni ser så ser jag sur ut på bilden, jag var sur eftersom att jag precis hade blivit bra från en fotskada men så råkade jag sträcka baksidan av låret redan efter 5minuter in i matchen!
Min kommentar på väg av från planen " Jag är bara 19 år och är skadad som om jag vore pensionär" så jävla fult!
Nu har jag inte spelat på ett tag så jag kommer förmodligen vara helt vilse när ja springer runt där på planen idag xD
Missa inte matchen idag
Pz!

bloglovin

Vuvvää.

Idag så hände det en sak som fick fart på tårkanalerna på nästan en hel familj, en älskad hund eller "VuVvään" som vissa kallade honom avled idag. Min älskling och hennes familj har varit väldigt ledsna och lika så jag för han var en väldigt fin hund som har varit en familje vän i flera år.   :(

Efter att han har haft någon form av sjukdom som inte ens veterinären fick fram vad det kunde ha varit. Han åt medicin dom senaste veckorna men de höll inte så länge, den positiva effekten av medicinerna höll bara i några dagar sen blev han lika "sjuk" som innan. Slö&oengagerad samt att han nästan inte åt nå mat alls det gjorde till att dom var tvungna att ta det svåra beslutet, nämnligen att avliva honom. Idag var dagen som dom skulle avliva honom men dom han aldrig göra det, när dom vaknade på morgonen så hade han redan gett upp. Det var nästan som om att han visste om att han skulle bli avlivad så han bestämde sig för att göra det hemma under Marita&Ronnys säng där han kände sig trygg.



Lilla Ossi, du är redan saknad av dom stora och dom små
Finare hund är dig, är det svårt att få.
Vi alla hoppas att du får det bra där uppe ovanför oss andra
Du var tvungen att lämna fast vi ville att du skulle stanna.
<3



/E

bloglovin

Grattis Donna! =)

Grattis grattis till min lillasyster som fyllde 16 år igår, jag hann aldrig skriva nåvblogg igår eftersom tt jag var på fest och det var fullt upp hela dagen!

Grattis Donna 16 år♥

bloglovin

Studentfest =)

Eftersom att Visar tog studenten i lördags så hade dom hyrt en lokal (lekladan)för att fira och kul var det!
Det var massor med folk som var bjudna, folk från västerås,halland & ända från skåne typ. Det var Vuxna, ungdommar & barn och det roligaste av allt var att alla var Albaner och alla dansade och bara hade allmänt trevligt&roligt.
Det var 2 st som kom dit med sina instrument och spelade för alla under hela kvällen, den ena hette Mergim och den andra minns jag inte dom var från Småland iallafall.
Mergim är då han som var med i låten " Hela landskrona hatar polisen"med enring & Emilush. Så självklart fick vi honom att rappa efter att dom vuxna dragit sig hemåt. Sen var även "Bashkim"Eller "OB-1" som han också heter från Västerås med och rappade lite, han blev ganska så käng genom att ha rappat med Fronda mm..
Det var skojj att få träffa lite nytt folk och när det gällde att få fram meningar i freestyle rappen "Eggah - Mergim" då gick det inge vidare, kanske var det för att jag hade druckit en del och mina texter flödade förbi men jag kom inte på så mycket att säga men det blev bra ändå =)  "Branko gillade mig iallafall =) HAHA


bloglovin

Studenten.

Han har tagit studenten...Han har tagit studten , fy fan vad han är bra. ja så låter det väl när ens kompis har tagit studenten.
Därför säger vi grattis till Visar Tahiri som tog studenten i igår(lördags). Vi var nere på stan och kikade på firandet men jag tycker att det var mera härj förra året då när jag tog studenten, folk som kikade på härjade mera än vad dom gjorde iår. Det tråkiga var väl vädret men det var inte bara Fagersta som hade det regnigt för det hade typ resten av Sverige också. Här kan ni se lite bilder från firandet på stan.








Ja grattis till ALLA som tog studenten.. =)

Och så här såg man själv ut när man tog studenten..

Mamma, jag & pappa

bloglovin

Death Road Bolivia!

Jag har sökt mitt första jobb som lastbils chaufför, nu väntar man på att få något svar från dom.
Håller ni tummarna för mig? :)

Tänk om man fick köra lastbil på den så kallade Death Road (döds vägen) i Bolivia, för er som inte vet så är det en väg som går efter bergen i Bolivia. Tänk att dom verkligen går,cyklar, kör bil ,kör LASTBIL på den där vägen, det är förbannat högt och det stupar flera hundra meter rakt ner precis efter grus7asfalts kanten...
Jag har åkt något liknande i Montenegro men då är det iallafall asfalt och lite räcken på sidorna iallafall.
Jag var bara tvungen att skriva om denna vägen för den är förjävla skrämmande! Lägger upp lite bilder på vägen så ni förstår vad jag menar!




Det är så jävla sjukt!! haha
SCARRRRYY AS HELL!


 


bloglovin

Avesta igen...

Det verkar som om att det blir att åka till Avesta i morgon igen. Jag måste lämna in min mobil IGEN, den är totalt cepe i huvudet!
Jag som blev så jävla glad när jag äntligen fick hämta ut min mobil igen och slippa den där gamla Nokian som jag hade som låne telefon, den var totalt värdelös. Nu när jag fick min sony ericsson så sluta kameran funka..den startar bara ibland, sen så startar hela telefonen om varje gång man går in på Mp3n... Ah fixar dom inte det där så ska ja fan kräva en ny mobil från Elgiganten. Man blir så trött på sånt här, jag har sån jävla otur när det gäller mobiltelefoner, min förra fick jag ju byta ut 2 gånger på 1 vecka haha.
Nej nu är klockan ganska så mycket så ja ska ta och sova nu,  häjsvejs!

bloglovin

En sväng till Avesta.

Wiihii idag kom min mobil hem igen efter service =)
Det hela tog bara 7 dagar, jag trodde ärligt att jag skulle få vänta i flera veckor men så blev det inte som tur var.
Men den är knas som fan nu istället, dom böt display och nån mera sak sen uppgraderade mjukvaran. Nu är den istället ganska så seg, startar om sig och kameran ville inte gå igång först men nu startar den iallafall.. Ja kanske får lämna in den igen men det tror jag inte.
Nej nu ska ja äta lite mat för jag är ganska hungrig, Pöz Pöz


bloglovin

Arbetsförmedlingen..

Efter lite tjat från min älskade flickvän och min tjatande pappa så lyfte jag på rumpan och tog mig ända till arbetsförmedlingen..
Ali fick följa med eftersom att han också ville skriva in sig där och hoppas på att få något jobb. Vi började med att skriva in oss där och det tog ju sin lilla tid, typ 1 timme.. Sen när det var gjort fick vi sitta och snacka med nån handledare och dom byggde upp en "Handlingplan" som man måste följa för att man ska kunna få nån ersättning och liknande.
Senast när Arbetsförmedlingen var i skolan och berättade om AF så om jag minns rätt så var det bara ca 30% av jobben som man kan hitta genom arbetsförmedlingen, så egentligen känndes det onödigt att ens gå med där. Enligt AF så skulle jag ha ganska så lätt att få ett jobb om jag bara ville eftersom att jag hade bra förutsättningar för det.

+
*Bilkörkort+TungtSläp
*Lastbil+TungtSläp
*Yrkeskompetens
*ADR-Farligt Gods
*Säkerhet På Väg
*Truck B1

Så om jag skulle lämna in ett CV personligen till företagen runtomkring så skulle dom nästan garanterat kunna hitta något jobb till mig det var vad dom sa där.. Det låter ju bra, Right? =)


bloglovin

Destination Kosovo 17/7 =)

Om någon dag är det bara 1 månad kvar tills det blir avfärd mot Kosovo.
Det ska bli så kul att få träffa släkten eftersom att jag inte har träffat dom på så länge, ungefär 2 år och det är ganska så lång tid tycker jag iallafall.
Dock är det en sak som är tråkig med att jag ska åka dit..Jag kommer ju inte få träffa min älskling på en HEL MÅNAD, jag vet att det kommer bli jätte jobbigt men vi får ju göra så mycket vi kan för att ändå hålla kontakten. Som tur är finns den bästa uppfinningen någonsin som fick namnet Telefon! sen den näst bästa - Msn Messenger! Haha
Det kommer bli jätte jobbigt att inte kunna prata hela tiden men jag ska ju ha med mig en bärbar dator dit så får ja styra upp en webbcam så kan man ju iallafall få se varandra lite då och då =)
Sen en sak till som är tråkigt är att jag kommer missa lite fotboll men inte så jätte mycket som sist när jag var i Kosovo då var jag där i 8 veckor..Gissa om tränarna tyckte om det? NOT =)

Nej nu kommer baby&Leija hit för vi ska ner på stan och göra lite saker, skriver sen ,PZnOut <3





Jag och Maffia Baba i kosovo


Min Syster & Min Mamma


bloglovin

Dålig update.

Igår orkade ja verkligen inte skriva fast jag nästan lovade att skriva ett inlägg efter att jag var och träffade baby.

En tråkig sak som har hänt är att min mobil är sönder och är just nu inne på lagning, så jag har en gammal låne telefon från elgiganten. Fy fan vad trist det är när man är van med en "bättre" mobil sen så får man låna en som inte ens har färgdisplay,ingen kamera.. hahaha bara att vänja sig för den skall vara inne i ca 2-3 veckor men det slutar väl med ca 2-3 månader! Man har ju hört om reperationstider som folk har fått vänta..

Ingeting speciellt har hänt under veckan faktiskt, jag har för det mesta varit med min baby och vi har som vanligt inte gjort något speciellt =)
Baby bestämde sig för att ha en tjejkväll med sina 2 bästisar så dom träffades och bara umgicks och medans dom gjorde det så fick jag låna min brors bil underkvällen så jag och Ahmed tog nån sväng här i Fagersta. Sen hämtade jag baby på natten för att hon ville sova hos mig så hon kunde sova ut eftersom att Leija var hos hennes gammelmormor. =)

Dagen efter (söndag)så hade jag match, och vi var sååååå nära på att äntligen få vinna, istället så gör dom 1-1 när det bara är 8 minuter kvar av matchen typ. Vi fick iallafall med oss 1 poäng från denna matchen och det var ju bättre än en förlust..jag är så jävla duktig att jag drig upp min streckning IGEN redan efter 5 minuter, precis samma sak som förra gången jag streckte mig. Det blir väl samma preocedur igen, Behandling...träna lätt, behandling..träna och försöka spela igen.. Trist säger jag bara!


bloglovin

senare,

Senare ikväll kommer det nog ett inlägg, för just nu ska ja dra över till min baby och umgås med henne, pöss på er!


bloglovin

Längesen!

Jag har inte bloggat på länge endast för att jag inte har orkat faktiskt, det har varit ganska så fullt upp också!

Vad har hänt?
Jag har hunnit vara till Tyskland en sväng under  Fredagen&Lördagen. Det var en ganska så trevlig bussresa för man fick höra massa med roliga historier men jag har varit med om roligare saker här i livet :)

I måndags så var jag och baby i Västerås heela dagen för att hon skulle göra sig av med lite pengar på kläder och liknande. Vi gick runt i typ varenda brud affär som fanns i Västerås men det gjorde inget eftersom att det var min baby som skulle kika runt, allt för henne<3
Efter Västerås trippe nså åkte vi och hämtade Leija sen ut till BilSjön? Ja inte tog det lång tid tills Leija var i vattnet inte, Haha.Jag och baby kom inte längre än till knäna den här gången heller, shame on OSS ;)

Födelsedagskalas har det ockå varit, för lilla Leija blev hela 2 år i Tisdags, så det har spenderats en hel del tid hos baby dom senaste dagarna. Grattis till lilla gulle-plutten<3

Jag har även börjat träna fotboll igen efter min sträckning så senaste träningen gick skit bra så får se i morgon hur det går på träningen för på Lördag är det Hemma-Match, Bee There!

Kom på att jag har en jävligt snäll storebror som har varit och köpt ett nytt fiskespö och hela kittet till mig så att jag och han ska kunna dra ut och fiska lite då och då när vi itne har något annat att göra.

Idag då? Ja idag har jag faktiskt mest suttit här hemma och fixat6trixat med datorer, min lilla syster fick en bärbar dator av våran storebror så jag har försökt att få den i ordning men det har varit lite strul. Men nu funkar den som den ska.
Sen så har MIN dator varit helt knäpp då den har tex tagit ca en halvtimme att starta den och skit seg över huvudtaget så jag har hållit på och installerat om hela windows och jävlar vad drygt det är man måste typ starta om datan 20 gånger tills allt är klart. Blev tvungen att köpa lite "Smörj-Pasta" för kylaren/processorn för det hade blivit helt torrt och då kan fan processorn brännas!

Nej nu ska jag försöka fixa in lite musik och sånt på datan igen eftersom att den är helt tom!
Ha det bra Buzz Buzzzzz


bloglovin

7 Månader<3

Idag är det den 3dje och det betyder att det är våran 7 månaders dag idag!


Älskling jag älskar dig sjukt mycket, jag skulle aldrig någonsin byta ut dig mot något i hela världen.
Jag vill att du ska finnas för mig när jag behöver det, så finns jag där för dig när du behöver det.
Jag älskar dig mitt allt <3


bloglovin

RSS 2.0