Her kommer 3 st bilder!


Vi kom in mot ett varmare klimat...soo HOT! Varmare blev det efter nogon dag sen..



Visst ar hon sweet. hihih hon fyllde typ ONE year for nogon dag sen..


Den her dagen var det typ 25 grader, derav jag har troja.. det kenndes kallt! haha


Vi har bestemt oss for att oka hemot den 9nde och stanna i *ULQIN* som ligger i Montenegro och baada i en vecka typ.
nu e maten klar so ja ska dra pyss hej

bloglovin

ohjaaah

Sorry om det inte blir so mycket update po den her bloggen men det e inte so roligt att skriva ner man inte har alla bokstaverna som ni kanske merker.. Men jag tenkte skriva ett kort inlegg endo.

Vi borjar med att jag saknar min alskling sjukt javla mycket, men snart so treffar jag henne igen och do ska jag pussa ihjeeel henne. JAG LOVAR!

Jag har inte gjort so mycket speciellt faktiskt, jag har i stortsett tagit det lugnt hemma om dagarna eftersom det har varit soo javla varmt hela tiden so man klarar inte av att go ut. Kvellarna har varit lite roligare do dom har spenderats med min kusin Faton men nu har han okt i veg till Albaniens Kust for att bada! So nu for man hitta nogon annan att springa med om kvellarna..
En so lange har jag inte hunnit oka till dom storre staderna for att kika runt i men det kommer det med och do ska ja passa po att kopa nogot fint till min alskade flickven♥

Nej nu ska jag eta lite mat sen ska jag dra mig ut till stan och kanske kika po nar nogra rappare upptreder for sen vid klockan 12 har jag bokat en fotbolls plan so vi ska spela for jag har inte spelat po jette lenge.
 Puss po er allihopa!♥

bloglovin

Hallojjj

tjenare, jag har inte orkat skrivit nogot po bra lange men det blev problem med att fixa hem internet till vorat hus i kosovo men jag kan ju go till internet/cafen ibland. Egentligen orkade jag inte satta mig har och skriva just nu men jag kunde inte vara utan att prata med min alskling.. JAG SAKNAR HENNE!!!!!!!!!!  men ja ska borja dra mig hemot nu for folk orkar inte vanta po mig langre.. skrev har so att ni inte fick for er att jag har dott.. god natt!

bloglovin

Sista inlägget tills jag kommer fram till Kosovo.

Shaaow, idag åker vi till Kosovo och kul ska det bli. Just nu är det massa städande, packande och planering som sker här hemma hos mig. Hela morgonen har jag tillbirngat med min älskling och Leija. Vi tog med min syster och åkte ner till stan för att handla gott till bil resan. Jag börjar bli lite nervös faktiskt, inte så jävla nervös för att jag ska åka utan för att jag ska lämna min älskling här hemma i en hel månad.. :(

Nej men ja tänkte lägga upp lite bilder från i förrigår och igår.. =)


Jag älskling, nellie, leija&donna var ute och plockade lite blåbär sen blev det en skogspromenad =)(förrigår)

 
(igår) Jag städade ur bilen och Leija ville ju hjälpa till för hon är sååååå duktig<3

Här bevisar hon bara att hon är duktig och kan ta bort damm och annat skit!



Nu ska ja försöka packa klart sen över och säga hejdå till Leija men älslingen ska vara med mig till att jag åker, åker vid kl 10 ikväll så..
Ha de bra, skriver nog något inlägg när jag har en dator i närheten <3


bloglovin

Film tajm

Hello!
Har varit dålig med bloggandet, men det beror bara på att jag har varit så mycket med min älskling. I Lördags så var vi barnlediga, så då passade älskling på att sova hos mig. Vi var ner och handlade massa onyttigt, som dricka, godis, och annat snask. Det blev en sen kväll eftersom att vi kollade på film, Night at the Museum 2. Den var inte så bra som vi hade hoppats på, 1;an är mycket mycket bättre. Vi somnade ungefär vid 2 tiden och vaknade vid 12 tiden på dagen =)

Igår så var vi ner och köpte sötsaker igen för då var det dax för filmkväll hemma hos baby. Jag älskling, hennes mamma&Ronny kollade på "Patrik 1.5" och den var faktiskt ganska så bra, lite smått rolig emellan åt också. Se den!

Jag tror att när man tittar på en film så handlar det mycket om hur omgivningen är. Jag menar hade jag tittat på den där helt ensam så hade jag säkert tyckt att den bara var jobbig och kass. Men eftersom att man var med andra, samt att vuxna var med och kollade så tror jag att det gjorde den bättre.. Ibland kan man tycka nån film är skit kass fast om mantittar på den helt ensam och verkligen hänger med och så, då blir den skit bra istället.. Kan det vara så?

Kosovo
Igår pratade jag med min bror som är i Kosovo just nu och han sa att det var jätte fint väder och han längtade tills att vi har börjat åka ditåt. På onsdag börjar våran bil resa mot Kosovo och det ska bli skoj men samtidigt tröttsamt, det är trots allt 300 mil ENKEL resa. Fast det blirn og roligare den här gången än sist vi åkte för då hade jag inte ens körkort till bil så jag fick ju bara sitta och titta ut genom fönstret typ. Men nu kommer jag ju att få köra och det är ju roligare så det kommer nog bli skoj ändå. Jag tjatar om det hela tiden men tänk er en hel månad utan sin älskling... det kommer kännas drygt och jag kommer sakna sönder henne!!! Nå tips på hur man kan göra så tiden går fortare så man kommer hem snabbare till henne? <3

Nu väntar jag bara på att baby ska äta klart för sen ska vi över hem till mig och bara vara där.. Det blir säkert lite fika också.. skriver sen igen. BYE BYE!



bloglovin

Mjuziik, hell yeaaah

Helt ärligt så har dagen varit ganska så seg idag, jag satt i stortsett inne på mitt rum hela jävla dagen. Men jag ska egentligen inte klaga jag ska kanske tacka att det regnade idag? Jag fick lite tid för mig själv,jag menar jag satt och tänkte på massa saker som har hänt/kommer hända och så såg ja min mikrofon och jag bara blev sugen på att spela in något eftersom jag inte har gjort det på typ 1 år nu?..Jag installerade snabbt ett inspelningsprogram men det strulade för mig i säkert 2 timmar tills jag fick iordning det men då var det inte så som jag ville ha det så kvaliten blev inte super och jag blev missnöjd så jag sparade inte hela låten som jag spelade in, en refräng fick räcka. Jag tröttnade eftersom det inte gick så bra. Min halls kändes verkligen inte på topp, min röst lät annorlunda än sist och programmet strulade hela tiden så jag stängde av skiten efter ett par försök.
Det var inte det som var det viktiga, det viktiga var att jag började känna det roliga i med att göra musik och att det är verkligen något som jag gillar och har saknat att göra. Så jag har installerat ett nytt program (som jag använde förut) och hoppas på att det inte strular för i morgon blir det en inspelnings-förmiddag då jag hoppas att jag satt min röst på minst ett beat. Jag lovar att lägga upp den här på bloggen om den hinner bli klar.


Ja eftersom att det regnade så var jag ju inne nästan hela dagen, fick ju spela in lite musik och samtidigt leva ut några datanörds timmar för mig själv ;) Men mot kvällen så hände det något bra bra braigt typ hela himlen blev helt blå och solen tittade fram, yeaaaaah sa jag bara. Så det tog inte lång tid tills jag fick på mig skorna och mötte upp ahmed. Efter en lång dag innomhus så var det såå najjs med lite frisk luft så vi tog oss en promenad runt stan typ och sen satt vi bara och snackade massa skit om allt&alla ^^, OH NOO nu får jag massa haters efter mig, hell yeah!
Eftersom att TRAZAN vägrade köpa pizza till mig och ahmed(och trazan själv då) så drog jag hem istället och inte gjorde något speciellt..

Satte mig ner och försökte skriva lite text men det gick inge vidare så jag la snabbt ner det sysslandet så baby ringde och var social med mig istället och det var bra mycket roligare.
I morgon kommer baby hit och ska umgås med mig HELA NATTEN, vi ska kika på massor med filmer och äta sötsaker typ, det viktiga är inte vad vi gör, utan att vi umgås nu innan jag åker till Kosovo. Det är ju så lite som typ 5 dagar kvar tills jag drar! Ohaalaaa i morgon blir det iallafall Mys-Pys hos mig!♥







Moget att lägga kompisar åt sidan bara för att du har bytt umgänges krets, men antar att det blir så när man måste blanda arsel med saliv för att göra sitt namn större? Jag var med dig från början och gjorde så folk ens öppnade ett öra för dig.
Utan mig= Still Nothing!


bloglovin

Hell Hell Ye

Det har inte blivit något inlägg nu pga att jag har haft lite eget att reda upp först..Men eftersom att allting är bra och livet bara flyter på så tog jag mig lite tid för att skriva ett kort inlägg här. Mina dagar flyter på i sin vanliga takt, inget speciellt har hänt eller är planerat att hända. Bortsett från att det snart är den 15de och det betyder att då sitter jag i bilen på väg mot Kosovo, funny funny, hell yeah!

Jag har precis kikat klart på en film nyss, vi hann aldrig se Night at the museum igår så jag tittade på "Notorious B.I.G" och den var faktiskt bättre bättre än jag trodde den skulle vara.. Den handlar iallafall om B.I.G som var rappare och stor på 2pac`s tid. Hela hans liv beskrevs i filmen, från hur han började till hur det slutade och den var bra tycker jag. Så om du råkar ladda hem denna filmen så är den lätt sevärdig om din musiksmak lutar lite åt hiphop/rap så är det ju bara ett plus så du har en liten susning om vad det handlar om i filmen.. I slutet av filmen säger B.I.G en väldigt bra mening den löd så här : Ingen dröm är för stor, himlen är gränsen! "
Kör på för bara döden kan hindra dig från din dröm!

Nej nu är det dax att dejta sängen för nu är jag trötter.
God Natt<3

bloglovin

streets of blood!

Har precis sett klart på filmen "streets of blood" den var bättre än jag trodde den skulle vara. En liten knark-gangster film var det, och ett stort plus var att Curtis"50-cent"Jacksson var med i hela filmen. Han gör inte bara okej musik utan helt okej filmer också nu förtiden =)
Den var lätt värd att se om man gillar action/gäng-knark filmer. Men i morgon hoppar vi över till en annan kategori för då jävlar ska ja se "night at the museum 2 "

Men nu är de sovdax, goood natt! :)


bloglovin

Chickey-Chaaaow

En väldigt trååkig&regnig dag är det!
Jag sov hos älsklingen inatt och jag lovade henne att gå upp med Leija så det blev en rätt så tidig morgon enligt mig..
07.50 var jag uppe så älsklingne fick lite sovmorgon till klockan halv 10 tror jag.. =)
Kom hem vid lunch och sen dess har jag i stortsett bara setat vid datan och kollat på tv. Om jag har förstått det rätt så är det en "minnes-dag" för Michael Jackson idag, så varenda jävla kanaal har sänt något som har med honom att göra. Ganska så trist för oss som inte var helt dö kära i honom, visst var han bra och stor men kanske lite överdrivet stor grej av hans död?..

Lägg märke till min lilla konstnärliga lilla pryl jag har lagt in som bakgrund, jag vet inte riktigt om det blev nå snyggare men det hoppas jag att det blev =)

En sak till! :O

Vart har alla kommenterare tagit vägen?? Det känns ganska så dött här för tillfället.
När ni kommenterar då vill man skriva mera och bättre blogg.
Öka antalet prenumenanter nu! Har ju bara 8 st det är nästan pinsamt ^^

Nu ska jag sätta mig vid matbordet för på menyn står det
Potatis & Kykling-Filè mm <3

Chikeeey-Chaaw-Blaaaaw PössHej

bloglovin

Det får räcka med en punkt.

Varför ska det vara så svårt att somna? Jag la mig i sängen vid halv 2 tiden igår men somnade inte förän vid 3 tiden..
Med andra ord blev det en sen natt och det ledde till att man vaknde runt 1 tiden..Nu känns det som om hela dagen är borta, snart är det ju kväll igen :O
Det har varit kallt ute, men det är kokhett inne, speciellt på mitt rum. Fönstret har stått uppet hela dagen och hela natten innan men det har inte hjälpt. Ändå är det kokhett inne på rummet :S

Det blir att sova ölver hos baby idag eftersom att jag snart åker så vill vi umgås så mycket det bara går tills jag åker.
Vi får inte glömma att säga grattis till älsklingens mamma som fyller år idag :D Wihii  Grattis till henne! :)

Nej nu orkar ja itne skriva nå mera, hejsvejs!


bloglovin

MyysPyyyys!

MIn finaste älskling kom över till mig idag för att se på film, bläddrade genom tankafett.se(smygreklam) ^^ för att ladda hem nån bra film och eftersom att jag har hört när hon har sagt "den vill jag se" varje gång den har kommit på reklam så fick det bli, confessions of a shopaholic =)
Filmen var ganska så okej faktiskt, en perfekt film för att se med sin älskling<3
Nej nu blir det att smsa något sött till min finaste för sen är det säng dax!




God natt på er <3

bloglovin

Älskling Älskling...(03/07-09)

Ännu en månad att spika upp på kärleks fronten. Den 3de firade jag och baby hela 8 månader <3
Det börjar låta ganska så uttjatat nu men jag kan repetera det hela dagen&natten men JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING!

Jag vet att min bliogg har stått stilla ett tag men det handlar bara om att jag för det mesta har varit med min babygiirl och i stortsett bara hängt på eskiln hela dagarna när det ändå har varit soligt..

Dagarna går och kosovo resan närmar sig.. det ska bli såå skoj. Eftersom att jag har tatt semester så har även baby bestämt sig för att göra det. Så hon bestämde sig för att plocka med sig sin lilla-sistah och åka upp till släkten uppe i norrland, wihi! Dom blir borta i en hel vecka och dom åker ändå när jag är i Kosovo så vi blir inte borta ifrån frandra ännu längre än vi skulle från början =)

Jag ska vara tråkig och avsluta det här inlägget nu för att gå och lägga mig, jag är sjukt trött!
men först bjuder ja på lite bilder från eskiln dagen =)


Leija var ju självklarre med på eskiln trippen!


Ja babygiirl, vad sysslar du med? xD ^^


C-Ch-Chill-Naaaani.

Min syster och hennes kompis var också med men hade ingen bild på dom ! haha

bloglovin

RSS 2.0