Mjuzik

Jag vet inte vad jag ska skriva, det är riktigt med brist på inspiration till både Musik-Skrivandet och Blogg-Skrivandet...
Därför lägger jag upp en del av en låt som jag blev riktigt nöjd med förut när vi spelade in den.. Tycker att min text är ganska så bra men det är ju bara vad jag tycker.. :)
Lyssna :)



Sorry att dom sista sekundrarna inte kom med på låten, men jag märkte det när jag hade sparat inlägget och allt, så jag orkar inte klippa om hela låten igen.. men det var inte mycket som inte kom med  :(

bloglovin

Bollen!

Yeah träningen gick helt okej faktiskt, bättre än jag trodde det skulle gå. Kände inte av foten så mycket men stundtals gjorde det ganska ont.
En sak som är skönt nu är att det inte är nå träningar eller match förens Fredag och det känns väääldigt väldigt skönt ska jag säga!

Ända sen jag kom hem från träningen har jag velat gå ut och gå en promenad men det blev inte av för baby kunde inte då orkade jag inte gå ut heller, men jag kände mig helt jävla rastlös, jobbigt var det!
Men istället så var jag inne här vid datan och laddade hem Medinas senaste album och lite annat nytt skit så man kunde fylla mobilen/datan med ny musik, jag har tröttnat på mina låtar nu! Sjukt jävla bra är Medina iallafall ni bör lyssna på dom!
Youtube -> Medina!

I morgon så blir det till Avesta och köra lite Lastbil med släp och jag bara måste vara pigg och koncentrerad i morgon, för sist gick det ju inte så jätte jätte bra och det ska inte hända igen. Nu ska jag visa att jag kan köra maskinen så att jag kan få släpkortet nån gång!
På Torsdag tror jag att jag ska få göra "uppkörningen" för truck-kortet också så man får det klart och det vore skönt, en sak mindre att bli klar med bara!
Nej nu är jag klar med överföringarna av låtar till mobilen så nu ska jag skriva god natt till min bästaste älskling och sen dejta sängen, lär upp tidigt eftersom jag måste åka bussfan till Avesta i morgon..

God Natt Yaaayz!


Den här lastbilen körde jag upp med dock utan den där släpvagnen men just nu övningskör jag med hela allt som är med på bilden! :)
C+E Kort!

bloglovin

Checkin' My Fresh'

Igår så blev en sväng till Avesta men på vägen dit så stannade vi till i Norberg för jag skulle köpa en tröja som jag hade sett några dagar tidigare.. Iallfall så hade som sålt den storleken som jag skulle ha så dom som fanns kvar för små så jag sket helt i att köpa något.
Vi drog vidare till Avesta och där hittade jag ett par Jeans som jag gillade, jag tycker dom var skit snygga, dom fanns inne på "Me&Frank". Jag har aldrig köpt något där men dom hade faktiskt ganska så snygga kläder så om det inte blir som jag tänkte mig att dra över till Västerås med älsklingen och kanske Leija så blir det nog att hälsa på där i den där affären igen för det fanns en tröja som jag gillade där!
Ett stort plus var ju också att det var 50% på alla killkläder där så då drog vi av häften av 600 så endast 300 kr tycker jag att jeanasen var värda!

Här är en bild på dom!

.

Just nu så sitter jag faktiskt här och kollar lite på fotbolls klipp från Youtube så att man kan bli lite mera pepp till att träna. Men jag tvekar fortfarande på om jag ska träna eller inte, min fot är fortfarande lite lätt svullen, och fullt med blåmärken som känns samt att min hals är lite knas också, det skär varje gång jag sväljer och det känns inte bra.
Men dit ska jag iallafall så får se vad som händer.
Ha det bra skriver kanske något vettigare senare ikväll :)

bloglovin

Chill-tajjt-lyx!

Börjar med att skriva att det senaste inlägget bara var ett skämt, anledningen till att jag skrev så var för att vareken jag eller Nadja orkade skriva något inlägg just den kvällen. Men nu har jag tagit mig ork till att skriva ett lite halvlångt inlägg då!  Skriver om helgens händelser och matchen som var på samma gång! :)

Lärdag/Dag - Min dag började med att Danne från laget fick komma och hämta mig för att vi hade tidig träning i Norberg och jag hade ingen skjuts dit så han torskade på att hämta mig vid halv 10 på morgonen, tack Danne för skjutsen!
Jag var dock inte med och tränade för jag skulle vila min fot som är svullen för vi skulle ha match dagen efter så jag tänkte att jag inte skulle överanstränga foten s svullnaden går ner men det hjälpte inte, foten är svullen än idag!
Jag fick titta på medans dom andra tränade så jag var ju inte dum, det var klarblå himmel och skit hett ute redan så tidigt så jag passade på att steka kroppen med sol så man får lite färg. Chill!
Efter träningen så skulle jag möte upp älsklingen för vi skulle gå ut på marknaden och kika runt lite med Leija men först så skulle Danne bjuda på Kyklingsallad på Vildanden(Stavning?)Ja gott som faan var det iallafall! tack ännu en gång Danne! Chillnani bruushan!
Ja jag och Danne drog en sväng på byn för han gjorde mig sällskap till jag träffade på min älskling.
Jag,Baby&Leija gick runt på marknaden och bara kikade runt, hittade dock inget som jag fastnade för men det var nog lika bra att slippa slösa pengar på skit! ;)
Ja efter ett tag så tröttnade vi och vi drog hem till babys mormor&morfar för där skulle vi grilla och bara vara till senare på kvällen då jag och baby hade planerat att dra ut och bara träffa folk som man känner.
Det var allt för dagen.

Lördag/Kväll - Vi drog oss ut till byn ganska så tidigt typ redan vid 7-8 tiden nångång, vi skulle börja med att möta upp Elin&Jimmy vid Prostudden och de gjorde vi.. Det var ganska mycket folk där men det är det jämt när det är Norbergs-Marknad eller något liknande! Senare mot kvällen drog sig folket in mot byn så vi hamnade inne på byn mot kvällen.Allt folk hade samlats kring Myntan och det var typ 90%-Fjortisar där så det var inge roligt så vi vart inte kvar där länge för vi drog oss hemåt ungefär vid 11 tiden, det räckte för jag var tvungen att sova tidigt eftersom att jag hade match dagen efter och då måste man vara pigg!

MATCHEN
Norbergs Bk - Bäckby 1-4
Det blev inte riktigt som jag&resten av laget hade tänkt oss, vi åkte på ganska så hård förlust mot Bäckby!
Jag tror att mycket av vi förlorade var att många(fast alla inte erkänner) så underskattade vi dom på något vis eftersom att dom var "nykomlingar" i serien!
Laget : Jag vet inte riktigt om vi kom igång med vårat spel någon gång? Stundtals spelade vi upp oss men det var inte mycket att skryta över. Jag själv vet att vi kan mycket mycket bättre än det som vi presterade den där dagen och jag hoppas att hela laget lyfter huvudet högt nästa gång det går lite sämre under en match så att vi kan vända och kanske ta över matchen! Det blir mycket roligare att spela då!

Jag som individuell spelare: Här har jag massor att klaga på. Börjar med att jag verkligen inte kom igång under någon del av hela matchen! Redan efter ca 15 spelade minuter så kändes mina ben väldigt sega och mitt huvud var inte högt, man skulle kunna tro att jag var rädd för att spela fotboll! Jag gjorde ett misstag och sjönk till deras "ful-spel-nivå" och jag började tacklas ganska så fult.Drog åt mig ett gult kort(Som en annan i mitt lag fick enligt matchprotokollet så jag klarade mig)Eftersom att dom var ett ganska så "invandrar-dominerat" lag så blir det lite lätt fulspelade matcher, kan det vara för att dom alltid ska visa sig starkast eller bara är dom/vi födda till att låta högt? Jag hade väldigt ont när matchen var slut, ca 5 blåmärken på mina ben, svullen fotled, skrapsår lite här och där så man skulle kunna fråga sig själv, är det fotboll eller fighting jag går på? Haha. Jag kan skriva så här eftersom att jag själv är invandrare i bakgrunden så det inte blir Nazzizst vinklat inlägg! Hoppas ni förstår vad jag menar med det hela jag skrev om invandrarlagen!
Jag skapade några målchanser men jag var långt ifrån målhungrig så därför får min insats ett stort minus!
Dock var det jag som slog hörnan så att Höglund kunde enkelt nicka in vårat mål! Så en assist fick jag med mig som poäng!
Nu har jag tryckt ner mig själv, men jag är bara ärlig och jag ska ändra på det för att visa att jag är en bra fotboll spelare!


Nu har jag bara skrivit på med massa onödigt känns det som men det får vara så, för nu ska jag dra och dejta-sängen, jag är ganska så trött. Skriva godnatt till min baby-girl och sen sova!

God natt mayns!

Btw så har jag fått tag på Promoes senaste låtar, dom är SJUUUKT jävla bra alla låtarna!



Äntligen fick vi ut ett till "Photo-Face" av Leija!


 


bloglovin

helgen!

Helgen var kul.

Hejdå!


bloglovin

Ma Hangsh!

Ännu en chillnani kväll!
Vaknade tidigt idag, gick upp med leija så baby fick lite sovmorgon, hon behöver sånt också!
Senare så drog jag till skolan eftersom att älsklingen skulle åka över till sin mormor&morfar i Norberg så då drog jag ner och sa Tja till polersh!
Ahmed och jag stekte lite på stan idag, satt på någon bänk och stäääkte bara!.
När jag kom hem så tyckte baby att jag skulle hoppa på bussen och åka till Norberg och vara med henne ett tag så klarrre jag gjorde det. Vi lekte lite med Leija på deras gård och vi fikade lite samtidigt.
Vidare till "Norberg By" för att handla lite vindruvor men det slutade med att det blev massa sötsaker! Muffins,Chokladstång och morotskaka! Jag såg riktigt flottis ut när jag gick med såna där bakelse-påsar på byn. VI satte oss vid myntan så jag fick äta lite utav allt och de var bara fööör gott alltså!

Nu är jag hemma har precis käkat lite mat, Ahmed&Ali väntar på mig nu för dom ville ut och gå runt lite i Fagersta och kika läget!Som ni har märkt är jag vädigt mycket med min älskling så jag tycker att jag måste vara lite med grabbarna också så man inte glömmer bort dom! :)
Men det blir ingen sen kväll för jag har tidig träning i morgon och direkt efter den blir det Norbergs-Marknad med baby och Co, det ska bli skojjsigt!
Senare ska vi (grilla)? tror jag, hos hennes mormor&morfar, ut senare på kvällen och kika runt i Nbg-City, vi ska sova över där också!
Självklart ska jag ju vara nykter, har ju seriepremiär på söndagen så jag kan inte dricka dagen innan då är man ganska så dålig på planen!
Alla kommer väl gnälla för att man är nykter på en sån stor "ungdoms-kväll" men fuck it man får väl vara lite annorlunda
"Var annorlunda, gör inte som alla andra" ..

Nu ska ja kila ut en sväng,
ha det bra Pz broz!


bloglovin

Chillnani lastbil bre! :)

Idag fick jag ut och köra Lastbil+Släpvagn i typ lite mera än en timme.. Det gick helt okej faktiskt, men det kunde ha gått bättre ändå!
Jag blev iallafall bättre på att köra i rondeller samt att jag tränade in min sväng teknik i skarpa kurvor, vilket är lite mått drygt om man har en låång låång släpvagn efter!
Ja hoppas jag får en uppkörning snart men jag måste ändå övningköra lite mera känner jag så jag är helt 100% säker till uppkörningen så jag klarar den! :)

Just nu sitter jag hemma hos älsklingen för hon frågade om jag ville sova över hos henne så självklart jag gör det när hon ber mig om det! :)

Nu ska jag inte sitta vid datan något mera på hela kvällen så detta blir dagens sista inlägg, kommer nya inlägg imorgon.

Love Ya , Pz!


bloglovin

Matchen!

Ouuuuu, inte bra inte bra!
Åkte dit glada - åkte hem mindre glada, vi förlorade med hela 3-0. Kanske inte den bästa matchen vi har gjort och jag vet att hela laget kan bättre!

Dock så tycker jag inte att jag var helt dålig men jag kan så mycket bättre. Ett plus är ju iallafall att jag har blivit så mycket bättre än förra året då allting verkligen gick bajs! 5 mål på hela året typ och det här året har jag gjort 3 mål på typ 3 matcher!
Det känns som om att det kommer bli flera mål den här sesongen! Hope So!

Av någon anledning så har jag ont i magen, har haft det redan sen andra halvleken. Jag har inte fått någon smäll eller något liknande men det gör bara ont ont! Typ Magsjuke ont, fattar ni då?.. Hoppas det går över för jag vill inte bli sjuk och sen missa seriepremiären och massa annat som skall hända under helgen!

I morgon så blir det att åka till Avesta skolan och förhoppningsvis ut och köra Lastbil+Släp så jag blir bättre och inom en snar framtid få en uppkörnings tid och sen så är skolan i stortsett klar! :)

Nu ska jag fixa och trixa lite med mobiltelefonen, ska lägga in nya låtar för jag har börjat tröttna på samma musik hela tiden, så nya låtar och lite annat ska väl in på den!
Måste ha nytt att lyssna på när jag åker bussen i morgon till Avesta!

God natt på er!

bloglovin

Say Whaat!

God morgon! Idag hade jag en väldigt trist dröm..
Jag var ute med några grabbar.. Ahmed,Ali .... sen så var det någon som kastade något på oss, då hade jag en kniv med mig, så hamnade vi vid OK sen kom polisen och jag han kasta iväg kniven och så tog dom mig, och frågade är det din kniv, jag nekade och så sen så drog dom iväg mig och sen sa jag

Jag - Shit mamma kommer döda mig
Polisen - Nej då det gör hon inte
Jag - Det är klart hon kommer göra
Polisen - Nej det hinner hon inte för du ska med oss!
Jag - Va ska jag? hur länge då
Polisen - Häktet i 4 dagar ungefär sen avgör dom hur länge straffet blir!
Jag tänkte "Shit hur ska jag klara mig utan min älsklingi 4 dagar!

Haha , det var inte roligt att veta att man skulle åka dit för olaga vapen innehav och skit..
haha men men , nu ska jag vila upp mig så jag är pigg till senare idag.


Har match mot SÄTER idag, och hoppas det går lika bra som på träningen igår då jävlar är jag snart zlatan bre! ;)
Pn-N-Out!



bloglovin

Promoe Låtar!

Någon som kan ladda hem ett album till mig?..

Det senaste som Promoe släppt, vet inte riktigt om han har släppt något solo men annars LoopTroop Rockers(stavning?)Senaste låtar/albumet!
Dom är ganska så bra och jag kan inte ladda hem längre, orkar inte med att pappa ska gnälla om den där jävla IPRED lagen som har kommit i bruk men ändå är så meningslös!..

SKRIV om du kan fixa albumet/låtar till mig, det vore snällt!

God natt!


bloglovin

svinsegtkasst!

Jävlar, här står det still som om det vore en bild!


Jag har inte skrivit så mycket nu på senare tid men jag har inte orkat för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är trist för jag vågar knappt kika in på "Statistik" menyn för den rasar när bloggen står still! INTE BRA HERR E !
Men jag lovar er en sak, ni har ändå inte missat något speciellt, jag har inte gjrort något speciellt utöver det jag brukar göra dagligen.. Skolan, hem, träna och typ umgås med älsklingen. Jag vet och jag har klagat på det förut att mitt liv känns ganska så enformigt men det blir lätt så när man är lite av en "Ta dagen som den kommer och orka inte planera framåt"..
Det enda som planeras är när baby & jag bestämmer något som vi ska göra, resten tas bara som det kommer..
-Jag har typ bara hjälp min bror att byta till sommardäcken, varit ute med Ahmed, annars har det bara varit det vanliga

Tänkte jag skulle dra lite Negativa samt positiva saker som hänt/skall hända på senaste tiden..

Negativt

*Skolan har börjat igen ju så man måste dra sig dit vissa dagar och styra upp det sista man har kvar.
*Det var fint väder men det blev fucked up nu igen, så nu är det kallt igen.. som jag skrev förut : Solen är rädd för Sverige.
*Bilen som dom köpte som skulle vara lite halft min den verkar itne bli nå körklar, för den håller på och strular lite med motorn och det är bara krångel så det blev bara tummen ner för den! Trist men whatta fuck jag klarar mig utan bil också! :)
Resan till Tunisien med baby den blev inställd vilket var väldigt tråkigt för jag ville åka dit ensam med henne och bara mysa! men vi ska göra något annat istället så


Nu kommer vi till det som är lite roligare:)
Positvt
*Baby och jag har snart varit tillsammans i ett halv år och det betyder att det här är mitt längsta förhållande och jag älskar henne mer och mer för varje dag! Fast vi har våra små bråk ibland ^^
*Fotbollen går hur bra som helst och det är vääldigt roligt, jag visade att jag faktiskt kan spela fotboll senast idag på träningen då jag tyckte att det gick skit bra! Dock har det varit lite mycket fotboll nu på senare tid, träningsläger+matcher och träningar, det känns ganska så jobbigt för mina ben just nu men "det man itne dör av det härdar" och snart är det Serie-Premiär då jävlar gäller det att prestera bra!
*Norbergsmarknad är snart här och då skall jag och baby tillbringa Lördagen hos hennes mormor&morfar, vi skulle typ grilla och sen ska vi ut på kvällen och bara kika runt.
Det blir en Kosovo resa i sommar, jag saknar verkligen min släkt nu och längtar tills jag får hälsa på dem. På samma gång få känna lite på varmare klimat,annorlunda mat och en helt annan kultur än den svenska kulturen!
*Baby fyller år om bara någon månad, sen leija sen min syster tätt inpå varandra... det blir massa tårta!! ;)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mera, känns som om detta var ett helt onödigt inlägg men jag ville bara ha något att skriva så jag inte är så tråkig och folk slutar läsa bloggen.

Lägger upp lite onödiga bilder bara för att göra bloggen lite roligare! :) TYP!


      
Däckbytet!                                           Jag                                  Och Jag Igen! ;)





bloglovin

Diamant

Dom gångerna jag mår jag dåligt, lutar jag mig mot henne
redan när jag känner lukten av henne blir allt bra igen.
När allting känns kasst, så lyckas hon få mig att le
och när allting känns toppen får hon mig att le ännu mer
Ibland kan hon få mig på så bra humör att jag nästan tappa andan
allt är inte en dans på rosor, men vi är som gjorda för varandra
Guld, silver eller pengar har noll i värde mot vad du är värd
för min fina ögonsten slåss jag utan tvekan mot en hel värld
3/11-08 jag kommer aldrig att glömma den sifferkombinationen
finns ingen annan för mig, du är det finaste som finns på den här jorden.

Du är min diamant älskling

 

Jag älskar dig Nadja Karjalainen


bloglovin

Tränings Läger!

Nu är träningslägret över!
Det var ganska så jobbigt faktiskt men skriver ltie snabbt om det bara!

Fredag : Ja vi körde igång vid kl 18.00 först på nån grusplan som var mjuk och jobbig bara!
Sen flyttade vi över till en gräsplätt och lirade boll, det gick ganska så bra.
Det blev stress för min del eftersom jag åkte buss dit och höll på att missa hela jävla träningen först så jag fick byta om i en bil vid planen istället för i ett omklädningsrum!
Sen hem och dra ut en sväng med Ahmed och kika runt bara, kunde ju inte sitta hemma bara på en fredag kväll.
Sen mötte jag baby och vi gick hem till mig och sov.

Sen Lördag(Idag):
Hade samling redan 10 i 10 och idag var jag i tid och så var ja redan om bytt när jag kom dit så jag slapp byta om i nån bil igen ifall att jag skulle ha blivit sen.
Vio körde våran första pass som var gaaanska så jobbigt.
Först lite teknik träning sen så skulle vi även köra lite lag-tävlingar..
"Adress-Orientering" tror jag att det hette, ja långt var det att springa.
Sen så bjöd klubben på mat så alla fick mat i sig till nästa träning, men först hade vi lite teori snack så man förstår varför man springer som man gör på planen, och så man gör det man ska och inte springer runt som yra höns! Nyttigt!
Sen var det dags för våran andra träning idag, ja där också lite teknik träning och lite bollkontroll och små lags spel typ. sen dax för en till tävling, Fotbolls Golf. det var chillnani!
Dom hade satt ut koner som man skulle ha ner ja konerna skulle föreställa "hål" så man skulle få ner dom med så få träffar på bollen som möjligt!
vi kom 2 men det var najjsiigt skojjigt!

Sen så blev det lite bastu och sen hem.
Nu är det bara att ligga här hemma och ta det lugnt och visa för jag har match i morgon igen, min kropp är gaanska så trött just nu faktiskt, jag orkar seriöst inte röra mig mycket just nu!
Men det är värt, för fotboll är skojj! Nu ska ja kanske ringa min baby och säga god natt för det blir en tidigt kväll idag.
Ska upp kl 8 i morgon så ! :(
Go natt !

bloglovin

svintajtlyx

Yeah äntligen har solen hittat till sverige igen :)
Ibland undrar man om solen är rädd för Sverige,man ser då inte glimten av solen på bra många dagar men så plötsligt dyker den upp.



Kanske ut och lira lite fotboll och lära mig det där jävla tricket
eftersom jag aldrig hann ut igår!
Som ni ser så har jag ju nästan en hel fotbolls plan precis utanför dörren,
och sen finns det en till plan bakom våran byggnad med 2 mål och allt :)


Kom nyss hem från skolan, var ner en sväng för att säga shohääjsan till grabbzen, blev en snabb svägn typ en timme bara.
Så nu ska man dra fram drickan, kakor och så sätta sig på balkongen och småsola lite! sen är det träning ikväll och baby kommer hit och sover över ikväll efter att hon har varit ute med sina vänner M&L.




Juste, jag och robin håller på och styr upp en låt just nu ;)




Drar nu , Pzz N Out 



bloglovin

Ny msn!

Jag har gjort en ny msn nu för jag orkade inte ha den gamla kvar.
Hade för mycket folk jag inte viste vem det var och jag orkade inte rensa runt så jag gjorde en ny bara!

[email protected]   ADDA

bloglovin

Ford Fiesta 1.4 91:a !

Min promenad med min kusin ledde till att vi hamnade på bussen(som pappa körde)och hoppade av i Söderbärke.Vi skulle hämta en bil som min pappa har köpt och den ska vara "Min&Pappas"  vi ska typ dela på den, han betalar allt, jag betalar bara för bensinen när jag använder den, det låter ju bra...
Så nu ska den bara lagas lite och sen ombesiktas och skattas sen är den körklar hoppas jag , om det inte är något som är jätte jobbigt som måste fixas och kostar mycket då blir det skroten! :)
Det är ju en gammal bil så det är ju ingen värsting, en 91:a men den var billig, JÄTTE billig ska ja säga! :)

Så här ser den ut iallafall , jag tycker den ser helt okej ut faktiskt!


:)


Detta ska göras på bilen .

*Generatorn ska bytas(Fick en ny med)
*Drivknut ska bytas
*Koppla Stereo/baslåda...
*Styra upp Alu-Fälgar
*Storstädas!
*Besiktas
*Skattas
= Körklar! :)

bloglovin

Rapp-Shiet!

Helt ärligt, jag har suttit och försökt att skriva ner en låt men hur jag än vrider och vänder på orden så får jag inte till någon bra text som jag blir nöjd med..
Vart har min inspiration tatt vägen!!!
Jag har försökt att få ner en text till en låt som ska vara till min babygiirl men förlåt baby det vill sig inte baara!
Men jag måste ju göra något åt det sen jävlar när det släpper ska jag släppa flera låtar i rad!

För övrigt kom jag nyss hem från baby, hon och Leija skulle sova över i Norberg så jag får klara mig utan baby tills på lördag, men jag har ändå träningsläger så jag hade inte hunnit vara med henne så mycket i vilket fall som helst..
Saknar henne redan faktiskt! <3

Nu sitter jag och väntar på min kusin. Vi ska ut och gå en sväng för det är så himla tråkigt när man inte kan spela in låt, det är svårt när man inte får ner nån text. Haha!
Sen ska ja leta fram nån fotboll och dra ut på gården och träna på ett jävla trick som jag nästan kan nu! :)

Ha det bra!

bloglovin

Ny Design!

Kännde att det var dax för en lite freshi`n up här på bloggen så jag bad Camilla om lite hjälp med headern eftersom att jag inte har lärt mig sånt än..och hon gjorde min förra design, men jag känner mig lite duktig för jag har lekt och så har jag lärt mig lite iallafall..
Byta färger hit och dit och lite sånt skit.. Man ska lära sig lite i taget det är då det blir som bäst!
Sen blir det att lära sig photoshop bra så man kan  göra egna headers och slippa be om hjälp hela tiden så man kan designa sin egen blogg när man vill och allt! :)

Tack camillafamme för designen :)


vad tycks? :) snyggare/fulare än innan? ..


bloglovin

Allmänt!

Jag har inte skrivit något bra alls dom senaste dagarna, trist!
Jag har faktiskt bara varit med min älskling. Vi har varit ute en hel del,sen jag och Ronny fixade babys cykel så har cykling blivit till en aktiv dags aktivitet!
Vi är nämnligen ute och cyklar hela tiden, plus att Leija tycker det är jätte kul att cykla så varför inte? Glädje + Motion på samma gång! :)

Jag kom nyss hem från träningen så nu när jag ändå är hemma så kan jag ju skriva lite kort om dagen då.
Drog en sväng till skolan idag fast jag har påsklov fortfarande(Avesta Skolan)är en vecka efter Fagersta så jag fick 2 veckors påsklov! Hihi
Tog mig tiden till att prata med en syo i skolan idag angånde en praktik plats men det gick inte att göra på det sättet som jag ville, trist! :(
Efter det så mötte jag upp baby och Leija för vi skulle på "utvecklings-samtal" med Leija och gud vad dom gillar Leija på hennes dagis. Dom sa bara bra saker om henne,jag trodde nästan att den där dagisfröken som vi pratade med skulle ta fram vårdnadspapper och fråga om hon fick ta över Leija. Hon var typ kär i Leija.
Det gick bra iallafall och så på väg hem så stannade vi på stan en sväng och bara kikade runt för Leija gillar att vara ute så vi passade på.
Sen så blev allting så  stressigt för dom har ändrat våra träningstider till 1 timme tidigare så vi fick skynda oss hem så jag han trycka i mig en hamburgare innan träningen, och jag hann precis innan skjutsen kom och hämtade mig :)
Jag fick en liten stukning i min högerfot nu senast på matchen så foten är lite svullen, jag tänkte att jag skulle ta det lugnt idag på träningen och jag förberedde tränarna på det men jo visst. Jag körde på som om det vore på liv och död. Haha
"Man får inte känna efter för mycket för då gör allt ont" så säger jag bara!
Men nu gör det inte så ont längre men det visar sig i morgon när jag har vaknat och foten har fått vila sig lite, det är då det brukar göra ont som mest, när foten har fått vilat och legat still!

Nej nu ska jag ta och försöka lära mig lite bloggdesign, sen ska jag fixa till den här bloggen lite, med lite annorlunda stil på texten och allt sånt smått fix. Det har varit lite problem att läsa min text för vissa läsare,kanske bara är deras grafik kort som inte klarar av att visa små textsnitt?.. Ja ska försöka fixa det iallafall.
Ha det bra så länge!

Våran hund i Kosovo!


bloglovin

Sorry

SOrry om jag inte har bloggat så mycket, men jag har inte haft tid. Fullt upp med att springa överalt.. umgås med baby och vara ute i det varmare vädret kan man väl säga.. Det är inte direkt sol och hett men varmare än vinter är det jue :) haha Nu ska ja dra till baby igen skriver senare kanske. !

Ha de bra!

bloglovin

Match!

Matchen gicvk skit bra, fast vi förlorade med 1-0 bara :)
Ärligt redan när jag fick höra att vi skulle möta dom så trodde jag på gangska så stora förlust siffror men så blev det inte!
1-0 bara det var skapligt så bra och de var inte så mycket bättre än oss faktiskt fast dom är en division bättre än oss!

Jaja vi förlorade men inge mer med de , vi vinner nog nästa! :)
Inge mål från min sida idag men jag var ganska så nära typ 2 gånger faktiskt

Tränings läger i Norberg  Fredag till Söndag det ska bli skojj! :)

Go natt!


bloglovin

Shum Mir!

Torsdag :
Ingenting speciellt hände alls. Baby kom över hit ett tag på dagen sen skulle hon iväg och hämta Leija och hälsa på lite olika människor! :)

Fredag:
Babys mormor & morfar var ute vid deras husvagn i Riddarhyttans camping.
Dom hade bjudit över babys familj dit för att äta och självklart bjöd dom med mig dit.
Ni skulle bara veta hur jävla god mat det var där!
Vi var där i några timmar och sen blev det hemfärd. Kvällen var inte slut än, när vi kom hem så styrde Ronny upp med grillen hemma.
Medans han fixade den så drog jag och baby ut på en kvälls promenad helt ensamma. Det var skönt att bara gå ut och gå. När vi kom hem så var allt klart, bara att sätta sig och äta igen...
Jag har börjat fundera på om jag har mask i magen eller något liknande, jag kan verkligen äta hur mycket som helst hela tiden! Haha

Vi klädde även ut Leija till påskkärring också, ska lägga upp en bild så ni får se på söötsaken!


Lördag:
Dagen började med att jag och Ronny skulle försöka få bort ett lås på Nadjas cykel.. men herregud vad drygt det var!
Vi slog, sparka och borra men det vägrade gå upp! Baby hade tappat bort nyckeln så vi fick slå bort låset fårn cykeln!
Sen åkte jag baby & Leija för att handla kvällens grill mat.
Ja nu är det ju sommar då ska man passa på att grilla heeel tiden! Förbannat gott!
Till slut så fick vi bort låset och sen fixade vi däcken och så var cykeln hel igen!
Så satte jag dit barnstolen på pakethållaren så att även Leija kan åka med oss och cykla.
Senare efter att vi hade ätit så kädde vi upp oss och drog ut på en liten cykel tur, eller liten?..Typ runt hela Fagersta ;)
Jag, baby,donna och Leija och det var trevligt. Leija gillade det nog mest av alla för hon slapp ju trampa. Istället satt hon där bak och åt glass och drack cola!  Haha


--------------
Nej nu ska jag röra mig från datastolen, jag ska iväg och spela match alldeles snart men först ner och köpa lite mat sen blr det avfärd mot Västerås och möta Juventus If.
Skriver mera om matchen sen när jag kommit hem igen.



Ha det bra
/Egzon

bloglovin

Lever

Jag har inte dött jag lever än , men jag har bara inte hunnit skriva något alls på typ 2 dagar.
Jag ska sova tidigt ikväll för jag har match i morgon så därför orkar jag inte summera mina senaste dagar som har varit fullspäckade med allt möjligt.  Haha!

Skriver i morgon ja lovar, god natt nu !

bloglovin

Nätade Igen!

Matchen
Ja redan efter typ 2 minuter höll jag på att göra mål, sköt och så träffade jag ribba ut:(
Men nu ska vi inte hänga läpp här, efter 20 minuter in i matchen nätade jag 2-0 målet! :)
Sen så sköt jag även en hörna som ledde till mål oh det är ju positivit!
Det går bra nu!

Nu har det blivit mål i de 3 senaste matcherna! :)
Hoppas det håller i sig, Nu i helgen väntar ett betydligt bättre motstånd vi ska nämnligen möta Juventus från västerås och dom är grymma! Men vi gör bara vårat bästa så ! :)

Matchens Resultat

Norbergs Bk - Virsbo IF 3-0

Jag

bloglovin

Läkar-svar / Match

Jag har totaly glömt att skriva ett kort inlägg om min knöl på bröstet.
Jag var ju till sjukhuset för ett tag sen och kollade en knöl som jag har under bröstet och så fick jag svar från läkaren för någon vecka sen. Att proverna visade bra. På pappret som dom skickade hem stod det bara "Proverna visade inget som var anmärkningsbart"
Det var ju skönt att höra så nu behöver jag inte oroa mig längre och så gör den inte ont heller.  :)
Nog om det!

Idag ringde Ahmed och frågade om vi skulle hitta på något så vi bestämde oss för att dra ut och gå en sväng.
Kände att jag behövde lite frisk luft så vi drog en sväng runt bort till brinell och hemåt igen.
Dock så var inte vädret lika fint som igår, just nu så är det skiit kallt ute tycker jag.
Idag hade ALi kommit hem så man kanske ska dra ner och kolla hur hans resa till Egypten har gått och så kolla om han ska med och kika på min match idag.
Han och min bror dom är trogna Norbergs Bk fans, alltid och kollar på matcher och alltid lika härjiga, det är skit kul när dom är där och kollar på matcher!

Jag tänkte att jag kanske ska lägga mig och vila en stund så man är pigg till matchen men jag vet inte jag har så svårt att sova under dagarna så jafår väl hitta på något annat en stund...
Baby kunde inte komma hit idag för hon är hemma och städar sen ska hon ju hämta Leija och dom ska förbi hennes farmor/farfar och hämta påskägg sen ska Baby till nån "hårprodukts party" eller va fan det var för något! haha
Så jag får klara mig utan henne idag, men som man säger "Hon finns alltid med mig i tankarna" <3

Nä, skriver ett inlägg senare om hur matchen gick, hoppas bara jag gör mål igen :):)

HÄÄJJ DÅÅÅW!


bloglovin

Match igen!

Nu jävlar har jag suttit och spelat det där jävla spelet "Bitch" men jag har inte lyckats klara sista nivån än, det är sjuukt svårt!
Iallafall så ska jag sova tidigt ikväll eftersom att vi har match i morgon i Virsbo vi ska möta Virsbo också. :) Får la hoppas på att jag gör mål i denna matchen med.

Förresten så har jag och baby blivit lite mera miljövänliga HAH vi har slutat att åka bil så vi cyklar istället..... Haha nej då men vi cklade idag och det var faktiskt rätt skoj för jag har aldrig sett henne på en cykel förut hahha ;)

GOD NATT :)

bloglovin

Muuuuuzik

Idag när jag vaknade på morgonen så såg jag min mikrofon och jag bara blev så jävla sugen på att spela in något.
Så jag letade fram en text som jag skrev igår natt, dock ingen bra bara något skit men det är ju bättre än ingenting.
Så efter att jag ringt och sagt god morgon till minälskling så tog jag fram och gjorde iordning studio sakerna och började spela in..
Mitt under allt så gick hörlurarna sönder men det gick att spela in ändå, tur det! :)

Men här kan ni få höra hur det blev, dock är det något konstigt med min röst, det låter knappt som jag tycker jag. Eller så är jag bara ovan att höra mig själv igen eftersom jag inte har spelat in på så lång tid?..

Lägger upp texten här så ni kan läsa samtidigt om ni vill :)





En gång i tiden kickade jag något fint/
Höjde min röst, Blickar vände sig hit/

Flickans tankar blev bra, sen flöt det bara på/
Nästa låt blev bara bättre, sen skröt jag bara på/

Första gången på scen, kände mig skakis/
Händer upp i luften, resten flöt på som vanligt/

Jag La det härligt cleant, hade tjejen breved/
Jag hade baggie jeans, och Kepsen på sne/

Kevin dissade mig, jag stängde grabbens mun/
Hur fan kunde han ens tänka Tanken,jävla Tönt/

Gamla dagar var förbi,väntade in en förbättring/
Baby kom in i bilden och tog över en föredetting/

Önskar jag kunde hålla Ditt hjärta i min hand/
Jag plockar ut mitt eget och ristar in ditt namn/

Tar fram penna och papper, dax att jag gråter ut/
Tåren har runnit ut,så låten är slut!


bloglovin

Galet ONT!

Dagen:
Ja dagen var rätt chill, brushan ringde och frågade om ja skulle med till Skinnskatteberg och hälsa på hans ex.
Vi var där ett litet tag bara, drack kaffe åt marabou choklad och bara snackade gamla minnen och så..Träävligt! ;)
Sen drog vi ner på byn och åt glass och drack dricka, sen blev det hemfärd!
På vägen hem stannade jag och min bror och kikade in på några bilfirmor i Fagersta och kikade runt och han blev väääldigt intresserad av en liten Opel bil. Bilen såg typ ut som en liten groda. HAHA
Han får inte byta ner sig då blir jag arg!

Sen hoppade jag av vid stan och mötte upp min baby och vi gick runt lite på stan, köpte lite mat till mig och hon köpte 2 nya näs-smycken, och så klart köpte vi GODIS. Sen så kikade vi även på en till sak men det tänker jag inte berätta vad det var för något! ;)

Sen drog vi hem till min bror så jag fick äta mat innan vi skulle vidare hem till Tobbe och få våra taueringar ifyllda.
Alltså att en sån där jävla sak kan göra så jävla ont!!! Det brändes och stacks och ja allt på samma gång! Underlig smärta säger jag bara!
Ja nu är den iallafall helt klar får man hoppas så man slipper den där smärtan igen!
Så nu blir det ett jävla smörjande och försiktigheter ett tag framöver, damn vad jobbigt!
Efter vi var klara hos Tobbe så har jag och baby inte gjort något speciellt alls så vi har bara varit typ :)

tateringen



Har inga speciella planer för i morgon så det blir nog en sen natt och vakna sent i morgon!
 Om någon vill hitta på något så hojta till!  :)


NADJA KARJALAINEN, JAG ÄLSKAR DIG<3





 


bloglovin

Mjuuzzik

Helt ärligt så har jag inget att skriva...

Baby jag och min syster var ute och promenerade tidgare idag ner och köpte godis på coop bara sen så har vi kollat på "Sanningens Ögonblick". Ganska så skojigt program det där, dom sjukaste frågor som nånsin kan kommas på tror jag!

Iallfall så ska jag lägga mig i sängen nu och kika l itepå tv, eller så ska jag försöka skriva ner en låt text. Kommer ärligt snart att glömma hur man rappar, har inte gjort det på lääänge nu! Dax att släppa nån skit låt nu så man kommer igång igen!

Hör denna, väldigt gammal låt men endå en av de som blev mest lyckade tror jag!

bloglovin

Fotboll!

Sorry för att ja inte skrev igår men jag orkade inte! xD

Matchen gick skit ändåvi fick stor spö med hela 6-1 men jag kan iallafall vara stolt över att jag fick klirra in målet för norberg :)

På 3 matcher så har det blivit

2 mål
2Assist  

Ganska bra om det kunde hålla i sig då när serien börjar då blir de braaaa ;)

För överigt så sov jag över hos baby igår och så ska vi ut och gå en sväng eller något nu snart efter jag har ätit och Leeeeija har lagt sig :)

Ha det bra! :)

bloglovin

Match!

Nu sitter man här och äter lite innan man ska iväg och spela match.
Skojjsiiigt!

Norbergs Bk Vs Hofors
:)

Ja skriver mera om matchen sen när jag är hemma :)

Jag och älsklingen vill göra något ikväll men vi båda har en väldigt svag kreativ sida så därför ber jag er om tips på vad jag och hon skulle kunna hitta på till kvällen.
Om du som läser denna blogg vet/kommer på något så kan du ju kommentera något här! :)

Ha det bra


bloglovin

5 MÅNADER <3

5 månader idag för mig och baby, helt otroligt. Fan vad snabbt tiden går när man är glad!
Denna kärleken är oändlig, svårt att fatta att det inte är en dröm! Du är bäst baby!

Igår var jag bara hemma på dagen och fixade det sista som skulle ordnas på mitt rum, typ sätta alla saker på plats, koppla alla högtalare och sånt.
Senare ringde baby och frågade om jag ville gå ut och gå en sväng på kvällen för detvar så fint väder så det blev jag baby och min lill-syster som gick en sväng ner på stan.
Jag följde med baby hem och så sov jag över där för det var ett tag sen vi somnade tillsammans!

Idag då?.. Ja tog jag med mig mina flickor till kina restaurangen och bjöd dom på mat, det fick vara min lilla present till baby för att vi "fira" 5 månader! Tänk att det snart är ett halv år tillsammans! Daamn!
När vi åt klart så gick vi in på intersport och några andra affärer och kollade runt efter en ny vårjacka till mig och efter nya skor! Dock hittade vi inga men ändå ;)
Nu sitter jag här hos älsklingen men vi ska nog dra över hem till mig ett tag och bara ta det lugnt, får se vad som händer sen.
Nä nu ska jag spela lite "bitch" spel. Jag har blivit beroende av det där pelet  ( Blip.se -> bitch deluxe), skit kul man vill verkligen spela och spela tilsl man klarar av skiten men det gr ju aldrig :(
 
Ha det bra så


bloglovin

Det går bra nu!

Dagen har varit rätt okej, det blev inge Avesta skola idag. jag orkade helt enkelt inte så det var lugnt för läraren att stanna hemma.

Jag och ahmed drog hem till mig sen på eftermiddagen för han skulle hjälpa mig att möblera om på mitt rum.
Jag tycker inte det blev bättre men det får vara så här nu jag orkar inte röra runt på alla sakerna igen, dom är sjuuukt tunga!
Vi får se vad baby säger, gillar hon inte det så får ja ställa tillbaka allt igen som jag hade ;)

När jag var klar så drog jag på fotbolls träning och den gick super duper bra!.
Det går riktigt bra nu med fotbollen nu, riktigt jävla kul är det!
Det verkar som om att förra årets vad man nu ska kalla det för "Gå-Dåligt-År" verkar vara över.
Allt flyter på bra som fan. Gör mål ger allt och känner glädje i spelet!
Även tränaren ger beröm och spelare också och det gör saken ännu roligare.
"Allt som du kan har blivit mycket bättre än förra året du måste fortsätta så här" /Tränaren / Skönt att höra då blir man lite extra pepp!
VI får se hur det går i helgen på lördag har vi nämnligen match mot ett bra bra lag :) hoppas det går bra bara!
Hoppas den här positiva eran håller i sig bara! :)

Jag satt nyss och kikade på fotboll med pappa, vi kikade på Albanien - Danmark , shit vilken usel match.. Danskarna mördade mitt land med hela 3-0 :( Det är så gott som över för Albanien när det gäller VM skiten! SHAME ON U ALBANIA!  :/

Ha det bra !

bloglovin

RSS 2.0