Back? ..

Tjenixen, det var ett tag sen..
Vi börjar med att min dator har total krashat och går inte ens att starta vilket är jävligt tråååkigt eftersom jag hade så mycket som har gått förlorat nu:( Det blir till att lämna in den på felsökning iallafall och går den igång då blir jag happyy ;)

Vad har hänt under tiden jag inte har uppdaterat?..
Jag har börjat praktisera på Ragnar Persson's Åkeri och det är skit kul och det går heelt bra! Det blir ganska tidiga dagar men man vänjer väl sig sen om ett tag, det blir väl till en rutin att vakna tidigt antar jag..
Jag får köra lastbil,hjälpa till att lasta/lossa mm ..
Förhoppningsvis kommer jag att få någon form av anställning där inom kort, håll tummarna för mig :)

Nej nu tänkte jag dra mig ner till stan med min syster för att handla något att tugga på till imorgon, det är tråkigt att bara sitta där och inte göra något när inte jag kör..

(Det är inte denna som jag kör men något liknande..)

Pusshej! :)

bloglovin

Överskrift? , yeah right.

Jag tänker lägga den här bloggen på is ett tag för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här nu förtiden..
Samma med min musik, jag får inte ner en enda jävla mening med text så jag har bestämt att inte skriva här så ni kan ju kika in om några dagar/nån vecka så kanske jag har slängt upp något intressant så..
Nu vet ni de.
Andra anledningen till att jag lägger ner här en stund är att jag ska lägga mera fokus på att vara med min familj, min flickvän&leija samt mera aktiv inom jobbsökandet. Jag vill ha ett jobb och då kan jag istället för att sitta här vara ute på arbetsmarknaden och vara lite aktiv där. kan ju skriva något nån gång om jag kommer på något bra elelr lägger upp nån låt om jag lyckas få till nån...
Hejsåläänge!


Ni kan få ett litet smakprov på en påbörjad låt jag har börjat skriva på.. det enda jag har lyckats på få ner så länge är detta.. skiter i om ni hatar eller så med texten. de är min text så ;)


"

allt för många gånger har jag spelat mig själv
raderat min text, även speglat min vers/

Gräver djupt inom mig, finner inget av värde/
Ser på när min egna skugga brinner av glädje/

Känner hur lågorna sakta värmer min själ/
Skriver de här, för jag känner så här/

Samma cirkel Hur jag än vrider & vänder/
Kommer ingenstans, skriker för det bränner/

Hatar på folk, som försöker bana min väg/
Vill säga mycket mer, knappast bara det här .......
"


PUSSHEJ! :)


bloglovin

This is the shit! ;)

Yeah jag har varit sämst, jag menar verkligen dåålig på att hålla det jag lovade på att snart släppa upp en ny låt här på sidan men jag hittar verkligen ingen lust till att göra låtar. Det är inte det enda, jag vet typ inte vad jag ska skriva, jag har ingen känsla eller inspiration eller NÅGOT kvar sen förut.. det gör det svårt som fan bara.. Men jag har börjat få tillbaka allt litegranna nu och igår fick jag en kommentar på en av mina låtar och såna gör att man verkligen vill göra mera musik!! 
Yeppeeey nu ska jag försöka hitta min mick-sladd bland allt kaos vi har här hemma med saker överallt sen kanske jag ska be lille Robin om lite hjälp till att göra något skit !

Pöss hej!

Så här såg kommentaren ut :


" ***** has made a comment on Eggah - Vilsna Själar :
Du har bara gjort gudomliga låtar! Solklart 5 sjärnor på ALLA din låtar, gud är alltid med dig, gud versigne dig mannen!

bloglovin

rent allmänt alltså....

Nä nu har jag bara så jävla tråkigt så jag tänkte skriva lite skit som tidsfördriv..
Sitter här och väntar på att min baby ska komma hit, men först ska jag hjälpa mamma med att städa ur hela vardagsrummet för i morgon kommer målaren och målar taket och spacklar väggarna. Sista rummet och sen är allting helt klart, fan vad skönt att slippa allt jävla kaos med saker överallt i hela lägenheten.

Idag var jag och mamma runt på stan och kikade efter lite pynt så som vaser,krukor ja ni förstår massa sånt skit till lägenheten men jag kom istället hem med 3 par nya kallsingar ^^ hahah liksom helt off det vi var ute efter! =)

Nääjmeen nu ropar mamma, dax att skruva ner lite möbler, flytta ut allt och så, vi hörs väl nån gååång, pössheääjs!<3

bloglovin

Sista matchen!

Årets sista fotbollsmatch är nu spelad och hela sesongen är över.. Ganska så skönt faktiskt eftersom att det inte har gått nå bra alls för oss iår, för många bra spelare som vi har tappat och folk sluta komma till träningar och massa mera anledningar.. Skit samma vi mötte iallafall Sörstafors/kolbäck(SK91) och ja antar att ni redan har förstått att vi inte vann denna matchen heller, hela 5-0 förlorade vi den med..... Men ganska bra ändå för dom var fan bra :O
Ja fotbolls året är över och på söndag är det ett "spelar möte" sen så är det även en "avslutningsfest" planerad för hela laget och de ska bli skoj, de blir nog lika som förra året då laget träffas, äter mat nånstans och så typ bara hänga inne i klubbrummet och kanske ta nån öl eller så :)

nej nu har jag ätit en hel kebabtallrik efter den spelade matchen för att ladda upp kroppen igen med energi ;)
mera fotboll blir det ikväll men nu måste jag åka, heeejdååååw <3

bloglovin

11 Månader med min baby, idag!

Ja som ni nyss läste på överksriften så har vi varit tillsammans i 11 månader, IDAG.
Jäävlar vad det går fort och snart har det gått 1 år tillsammans, bara en månad kvar! :)
Grattis till oss va ? ;)



(Det har varit dåligt med bilder på mig och baby tillsammans, men vi ska ta några nya snart jag lööövar;)


bloglovin

RSS 2.0