Santa-Na-na-na...

Idag rapporterades det en väldigt tråkig nyhet som kommer att få barnen runt om i världen väldigt ledsna. Det sades att tomten inte kommer att komma iår efter att ha varit med om en väldigt allvarlig olycka som lett till hans död. Efter att ha försökt leka Rambo i skogen så hade han råkat blivit träffad av ett pistol skott, ett så kallat "head shoot". Väldigt tråkigt att höra men det ryktas om att någon av alla hans tomtenissar skall ta över tomtesysslorna så alla barn; ge inte upp hoppet, det kanske kommer en tomte ändå.


bloglovin

Dissen dåååå :(

Fan sånt här höjer verkligen inte humöret till något bättre. Jag fick iallafall svar från ett jobb jag sökt och såhär såg svaret ut .. :(:(

Hej Egzon,

Varmt tack för Din ansökan till tjänsten som Truckförare på heltid sökes till kunder i Västersås!. Du var en av många duktiga kandidater som sökte, men vi måste tyvärr meddela att tjänsten nu har tillsatts av en annan sökande.

Vi bibehåller gärna Dina anskningshandlingar till eventuella framtida rekryteringar. Du är varmt vlkommen att söka andra tjänster på vår hemsida. Ta gärna för vana att besöka vår hemsida regelbundet, då vi hela tiden annonserar nya intressanta tjänster.

Lycka till!

Med vnlig hlsning
StudentConsulting
------------------------------

TRIST TRIST :(

Men får nöja mig med att dom ens svarade vilket inte många företag gör. SHAME ON YOU FÖRETAG;)


bloglovin

Smile!

Hihi jag var bara tvungen att lägga upp en bild på skiten :) :D:D


bloglovin

Låångpromenad...

Måste bara säga att det är så jävla skönt att få sova länge,men sen är man faktist ändå trött på dagen så jag tror det är bättre att vakna i hyffsad tid fast man är ledig/hemma...
Nadja ringde nyss och ville att jag skulle med ock gå en långpromenad runt hela semla så nu lär jag dra mig härifrån och äta lite frukost innan dom kommer och hämtar mig.
Nej ni får ha de bra, pösshääjj!


Vill nästan ha mitt hår tillbaka, det känns så tomt med kort hår :(


bloglovin

NEEJ LUUUTA! :=)

Äntligen har jag fått årdning på bilen igen med hjälp av Fredrik, eftersom att jag är svinrädd för strömm och han är så kunnig när det gäller ström prylar så tvingade jag nästan honom att hjälpa mig xD  ja det var egentligen inget fel alls kanske bara kommit in lite fukt i någon kontakt/lampa?....Ah gudv et iallafall vad det var men jag hade inge positionslampor bak, ingen instrumentpanels belysning så jag har ju inte kunnat köra på kvällar plus att polisen inte gillar om man åker utan någon lampa där bak på natten... ja men nu funkar det iallafall som tur var blev det inte mycket dyrare än att köpa in ett gäng säkringar på typ 70 kr totalt.. :) Gammal bil = bra skit!

Nej nu har jag spelat massor av Need For Speed SHIFT oh ser på klockan att det börjar bli dax att dra sig till ST1 för att tanka sen hämta Siamak sen dra mig till fotbollsträningen. Vi hörs väl
 HASTALAVISTA BÄÄJBE! <3

bloglovin

Bra eller Anus?

Ja som alla vet så finns det ju bra musik, det finns dålig musik men sen finns det något som heter FIN musik. Med det menar jag att man petar undan all nakenhet/sexighet i videosar, alla effekter och allt det toppmoderna prjjset runtomkring. Istället tar man fram tex gitarren, sätter sig och klingar fram fina toner och släpper lös den där lilla rösten som hela världen väntat på men inte många som har upptäkt än.
Här har ni ett exempel på sån där såkallad FIN musik,
NJUT




bloglovin

Work! :D

Yeah, idag ringde the boss och frågade om jag var sugen på att crouzaa lite lastbil i morgon till Norrköping och Trosa, självklart säger jag ja! Det här är vad jag har väntat på att få jobba och tjäna pengar!
Ja jag hade inget annat att säga men det där är ju bättre än ingenting! :D


bloglovin

tjenixen!

Ohhlaa det var längesen jag slängde in lite text här, höhö.
Vill bara börja med att säga att min mamma är bäääääästis feestis för hon har köpt mig en helt ny dator och den är över-fet! Tack mami<3

Sen så har faktiskt jag och min älskling varit tillsammans i över 1 år, ja hela 13 månader, daamn det där är massor med sekunder, minuter, timmar,dagar,veckor och månader! :) (3/11) 
 
Jag har ju även praktiserat en del som lastbils chaufför och det går också så där sjukt jävla bra och det är jävligt skojj faktiskt så nu är det bara att vänta på att "chefen" ska ringa så att man får hoppa in och jobba ibland och sen stegvis få mer och mer jobb med tiden, YYYBER!

Nej nu ska jag vänta på att min flickvän ska komma och lägga sig bredvid mig så vi kan kolla på någon film och sen sova för i morgon blir det träning, sen försöka laga bilen sen träning igen och gud vet vad mera man får göra i morgon.

Chack-Matt! (L)

jag & min kusin!


bloglovin

RSS 2.0