Underbart Väder!!

En sen morgon blev det,  vaknade typ 11 ungefär sen så gjorde jag mig iordning för babys och hennes familj kom och hämtade mig för vi skulle ner till stan och handla lite saker.
Vädret är ju UNDERBART!!!!!<3
Först blev det Pickabo där dom handlade lite sa ker sen så drog vi över till Smycka där baby skulle spendera presentkortet som vi gav henne igår på hennes födelsedag, plus att jag köpte en "berlocker"? till hennes armband, hon fick ett E <3

Nä nu ska ja dra över till Norberg och få lite behandling av Per-Åke Dömstedh för jag är så jävla duktig så jag har sträcks min baksida av låret så det kommer nog bli ett par behandlingar där så.. Missar även matchen på söndag :(

Nä nu ska ja åka så jag inte missar tiden, för sen ikväll blir det en trip till Tyskland, ha det bra Pözz Heej


bloglovin

Happy Birthday<3



Idag fyller min underbara flickvän Nadja 17 år, grattis grattis grattis till dig gumman.

Du är bäst & Jag älskar dig sjukt mycket. / Din Älskling <3

bloglovin

Match.

Blir att ta det lugnt här hemma i några timmar framöver eftersom att min älskling är i Avesta och ska handla kläder typ. Jag var till skolan i Avesta idag på morgonen och hade en liten "uppkörning" för truck kort, det var ju inte direkt svårt att köra den där banan men dom vill ju testa så att man kan iallafall, och jag klarade skiten på första =)
Så nu har jag sagt hejdå för alltid till lärarna på transport så dit behöver jag aldrig mera åka, nu är det bara nån enstaka grej kvar i Fagersta-skolan sen så blir det hejdå till dom också, puss till dom! :)

Match idag.
Jag trodde att jag hade dragit på mig tillräckligt med gula kort tidigare så att jag var avstängd till denna matchen idag men så var det inte, Visar berättade igår att jag inte var avstängd eftersom att någon i mitt lag hade fått det gula kortet jag fick =) Så nu ska jag sitta här hemma och ladda lite inför matxhen ikväll som spelas på Malmheden i Norberg då vi möter Ransta IK.

Jag vet inte riktigt hur matchen kommer att sluta men vi harj u inte vunnit något i serien än men jag hoppas att vi lurar Ransta på 3pinnar(3poäng för vinst) idag.
Visar är inte med på planen idag eftersom att han har bal idag, så vi förlora en bra anfallare :(

Kom och kolla på matchen idag!
Matchstart : 18.30
Norberg!



Idag är det Man Unt - Barca ;)
Barca vinner!


bloglovin

Svartsjuka eller bara ren kärlek?

Eftersom att jag har den här bloggen som en sorts terapi så tänkte jag att det var dax att skriva av mig när det gäller svartsjuka, eller kanske handlar det hela om stark kärlek? efter att ni har läst det här korta inlägget så kan ni ju skriva vad ni tycker om just det här..

Dom flesta av mina läsare är säkert 16år och över, vad jag tror iallafall. Och när man har levt så länge så har man väl haft något förhållande med någon person, vissa har haft flera förhållande säkert. Jag har haft flera och jag har varit kär nån gång tidigare också, men jag har aldrig varit svartsjuk av någon anledning. Tjejen jag har varit tillsammans med har fått i princip göra vad hon velat göra, okej inte allt men bra mycket utan att jag sagt något, men nu på senare tid har mitt liv fått en total vändning när det gäller just det här. Jag blir sartsjuk för minsta lilla,varför?

Kan det vara för att jag aldrig har varit kär på riktigt och det är så att jag har blivit det nu när jag har träffat Nadja?
Så där riktigt kär att man är rädd att förlora det man älskar så att man gör allt för att hon ska vara kvar? Man är rädd att om hon ser nån annan kille så drar hon till honom för att han är bättre än en själv, eller att hon helt enkelt slutar älska dig för att hon har någon annan på gång?. Eller handlar det kanske om att man bara har dåligt självförtroende så att man tycker att alla andra ser/verkar bättre än en själv på många olika saker, utseende mm. Jag vet inte och jag jag är rädd att min svartsjuka ska göra så att någon blir lidande för det, det finns saker som man måste acceptera som tex, jag kan inte börja käfta så fort någon helt okänd människa bara så lite som kollar på min tjej eller bara skriver något på internet för då får man ju bråka mot hela världen.
Fast vad jag tror att det handlar mycket om är att lita på sin partner, det har nog mycket med det att göra. Jag litar på Nadja det är inte det men det är nog "en bit av kakan" kan man väl uttrycka sig..

Jag har läst att om man blir riktigt svartsjuk så kan det gå över till att bli en sjukdom, men när/var går den gränsen?

Vad tycker ni om svartsjuka egentligen?
Kan man bli av med sånt
?..


bloglovin

Behind Enemy Line, Colombia!

Jag är sååå sorry för att jag inte har orkat skriva lite update här, men bloggen är ju inte direkt det första jag tänker på när jag vaknar.. Här skriver jag när jag har tråkigt eller behöver skriva av mig ibland =)

Det har hänt en del saker dom senaste dagarna faktiskt.. Det har bland annat varit våryra här i Fagersta, sen så har jag varut ute och fiskat och sånt.. jag orkar helt ärligt inte skriva mera detaljerat.. kanske skriver ett inlägg sen och så drar jag in ett par bilder från våryran och fisket..
Leija hade iallafall skit skojjigt på våryran och det är ju ett plus! ;)

Behind Enemys Line, Colombia!

Jag hade en aning tråkigt tidigare så jag bestämde mig för att styra upp en liten film-tajm så jag gick självklart in på the-big-site och tankade hem en film, "Behind Enemys Line, Colombia" hette den!
Den var sjukt jävla bra tycker jag, eller så var den bara bra som fan för att jag inte har kikat på så mycket film nu på senare tid så det var nog därför den kändes så bra =)
Den får iallafall 5 PLUS av 5 möjliga från mig, SE DEN!


bloglovin

Match!

Idag vinner vi, det ska jag se till att vi gör!
Wahlsta gästar malmhèden idag och vi hälsar dem välkomna och vi ska försöka sno 3 poäng från dom idag!
Eller så blir det helt enkelt en jämn match eftersom att vi ligger sist i serien och dom ligger näst sist så.
Ni måste komma och kolla på matchen så ni stödjer Norbergs bk, det sägs ju att publiken är den 12e spelaren i en match! :)

Norbergs Bk - Wahlsta 
Plats - Malmheden (Norberg)
Tid - 15.00


bloglovin

Träning/Promenad/Våryra :)

Träningen gick skit bra för mig och fy fan vad skönt det kändes!
Foten gjorde lite ont i början sen så kändes den inte så mycket mera, bara när jag sprang fort så gjorde det lite ont. Jag hade en period för nån månad sen då det gick skit bra med min fotboll och sen försvan det, men nu känns det som om att det är på väg att komma tillbaka igen. Jag var verkligen grym idag(låter som om att jag skryter men det gör jag inte) Men hur som hellst så kändes det skit bra på planen idag och jag hoppas det håller i sig nu så vi kan börja VINNA lite matcher.. =)

Det blev en liten promenad med min syster eftersom att vi hade tråkigt hemma. Vi tog på oss skorna och kolarbyn blev vårat mål, när vi väl kom dit så blev vi kvar för alla från granngården(Jägargränd) var där och fiskade. Jag testade att meta och tänkte "alla i hela världen kan väl få upp en abborre eller mört... Jovisst, jag försökte och försökte men det ville sig inte! På med ny mask och försöka igen... ville inte.. Hittade en degklump så jag tänkte " mört älskar deg"  Jo men eller hur, dom nappade men vägrade följa med upp. Jag kände mig så värdelös så jag la ner och vi gick hem! Haha!

Våryran i morgon, karuseller och lite annat här i Fagersta..
Jag baby & Company ska ut och bara kika runt bland alla stånden, Leija ska väl få åka nån karusell också =)


Nu ska jag ge mig ut till köket och skrapa fram något sött att tugga på och fylla upp glaset med cola för sen är det film-dax. Filmen heter  Fast & Furious, jävlar vad bra den verkar.
Ha det så bra så länge!


bloglovin

Fiskelycka...NOOOT!

Fiske lyckan var inte alls på topp idag efter min fiskevända med Ahmed..
Det var säkert han som tog med sig all otur ner till semla så nästa gång ska jag ta med mig min älskling och se om det gör saken bättre.
Det blev ingen fisk alls idag men det gör inget, nästa gång tar jag upp 2 st istället :)

Nu har jag preis ätit lite mat för jag ska strax åka och träna, om jag ska vara ärlig så är jag inte ett dugg sugen på att träna. Jag känner mig helt trött & seg, kan vara för att jag har sovit så konstiga tider dom senaste nätterna.. Somnat sent, vaknat sent eller somnat ganska sent och vaknat tidigt... Hur som hellst så ska jag snart träna sen ska jag hem och kolla på Fast And Furious (Den nyaste) den verkar heeel skön, jag satt och kikade genom den lite snabbt bara för att se om jag hade fått hem den emd bra kvalite och så och den verkade såå bra, Vin Diesel gör filmen bra!

Nä nu ska jag dra mig från datan för att packa sen vidare till Norberg och träna, PözzHeej!


bloglovin

Fisketävling/Träning

Det blev en liten myskväll med min baby hemma hos henne då vi kollade på typ halva Rush Hous 2 , Jackiieee & Chris Tucker, vilka jäävla lirare!

Jag har lite smått myror i brallan nu för jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är Fiske tävling som lockar men jag vet inte vem jag ska åka dit med. Pappa vill med men grejen är att vi bara har ett kast spö än så länge och vi är 2 st, så det är tråkigt om vi ska behöva turas om hela tiden. Men jag får fråga runt lite mera och kolla om någon är sugen på att fiska med Stor-FIskarn ;)
Baby ska ut och träffa sina vänner i morgon, hon ska träffa Sanna från Norberg som är 2barns mamma och sen ska även Elin&Jimmy(?) med ut på träffen. Eftersom det är en massa tjejer som ska träffas så står jag över med att följa med på träffen så jag får hitta på något annat att göra.
Det är roligt att min baby kan träffa andra som är unga och har barn, då har dom något gemensamt och det leder självklart till att dom kan prata om massor med saker tillsammans.
Om Min Baby Är Glad = Då Är Jag Glad

Jag var ute och åkte motorcykel häromdagen med Fredrik, jävlar vad ballt det var och ska nog fråga om vi kan åka ut imorgon och åka lite till. Faaan vad fort dom där sakerna går! Så Fiska eller motorcykel blir nog att välja mellan i morgon, han skulle även hjälpa mig koppla baslåda i brorshans bil när han har tid så det kanske blir så i morgon :)

Juste jag får inte glömma bort att jag har träning i morgon som jag lite halft ska vara med på, jag ska vara med och känna efter i foten om den fortfarande gör ont så måste jag till den där terapeften? Jag tror det hette så ? ..
Men hoppas att det inte gör ont så jag kan spela matchen på lördagen för då ska jag fan vara Zlatan och göra lite mål för mitt bästaste lag ^^ :)

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att baby ringer mig, god natt på er. Pzzzz


bloglovin

Bye Bye

Kass uppdate men jag har inte en aning om vad jag ska skriva..
Jag skriver när jag har något vettigt att skriva så jag slipper sitta och krysta fram ett kasst inlägg.

<3

bloglovin

Helgen/långt inlägg...

Helgen har blåst förbi ganska så snabbt känns det som, det känns som om att vi har hunnit gjort massor av saker...

Fredagen
En ganska så slapp dag måste jag säga, älsklingen åkte och lämnade Leija hos sin gammel mormor så vi var barnlediga tills lärdag eftermiddag. Jag och baby tog en sväng ner till stan och köpte lite godis till kvällen eftersom hon skulle sova här så ville vi ha lite kvälls-gott. Baby drog hem för att göra massa saker så jag passade på att hjälpa min baba med att byta däck på våran bil och som tur var så passade fälgarna den här gången och jag slapp bli sur på fälgfirman igen! Baby drog över till sin vän Malin en stund på kvällen sen mötte hon upp mig och vi drog hem till henne för att säga hej till hennes morfar som hade kommit från Eskilstuna. Sen blev det hem till mig för att mysaaaaaaa och käka godis och bara ta det lugnt för oss själva ett tag, och slippa tänka på allt annat omkring!

Lördag
Jag var tvungen att vakna en stund innan baby för jag skulle iväg och spela match,men vi han med lite morgon mys också för så brottom var det inte. Grillade hamburgare stod på lunch menyn så vi pressade i oss 2 st var! (nyttigt innan match?) .. Jag blev tvungen att säga hejdå till henne för hon skulle åka iväg med sin mamma och göra lite saker sen åka över och hämta Leija igen och jag drog på matchen så egentligen var inte lördagen så händelserik...
Ännu en gång så förlorade vi matchen, men det tråkiga var att dom han göra 3-2 målet när det bara var ca 5 sekunder kvar av hela matchen... SUUURT! Nästa match är hemma i Norberg mot Wahlsta, kom och kolla vettja =)
Lördagkvällen blev däremot ganska såå myyys med baby och hennes familj, vi satt uppe och kollade på EuroVison Song Contest till sent på natten..Det var en bra låt som vann hela alltihopa men kanske lite väl överdrivet med så mycket vinnande poäng. Det fanns andra bra låtar som förtjänade en del av norges poäng tycker man, som tex ALBANIEN ^^ =)
En sak som var ganska så skrämmande var att det var helt tys hela kvällen från Leijas sida men helt plötsligt hör vi hur hon skriker "MAMMA" helt panikslagen och skriker så flera gånger, gråter gör hon också.. Jag blev helt ärligt rädd och viste inte vad jag skulle gör.. Man blir lite lätt chockad när sånt där händer och man vet itne riktigt vad man ska göra först.
Ja hon hade iallafall bara drömt en mardröm tror vi iallafall, det kan ju ha varit något annat typ något djur som hon har sett och sen blivit rädd men jag och alla andra tror mera på en mardröm. Det är lite gulligt att 2 åringar drömmer, hihi.
Ja sen la vi oss och jag somnade verkligen på EN gång, det är ganska så ovanligt då det brukar vara baby som somnar på en sekund!

Söndag
Baby drog upp persiennerna och det var sol, en efterlängtad sol som har varit borta i några dagar typ. Vi satt och åt frukost och bara pratade skit lite lätt på morgonen och sen blev det ut till lekparken utanför huset för att leka med Leija.
Vi kollade in deras grannes nya hund, jääävlar vad söt den var! Cliff hette den men rasen minns jag inte, söt som faaaan liten och plattface! Sen så kom babys mormor&morfar och det blev en sväng till nån sjö typ bortanför smedjebacken där dom ska parkera husvagnen och övernatta senare i sommar. Det blev korvgrillning och lite skogspromenader, ja skogsliv i några timmar. Alla hade ett litet problem där ute, ingen kunde få Nellie(babys lillasyster) att pinka ute i det fria men gissa vem som lyckades få henne att göra det? Efter många minuters försök från allas sida så lyckades jag få henne att släppa på trycket! Fan vad bäst jag är. Det firades med några korv med bröd =)
Baby bestämde sig för att åka till Norberg och sova över hos sin mormor&morfar så hon gjorde dt och jag drog hem och frågade om bror min ville ut och fiska. Jag bror och Arbri drog till typ där borta vid hembygdsgården för att jag ville ta Fiske-oskulden för iår och gissa hur den gick, jag drog upp en feting gädda! Så stor var den inte men ändå rätt stor :)
Det blev bara en fisk för den här gången men jag var ändå nöjd för att jag ens fick en fisk över huvudtaget, så jag åkte hem med ett leende på läpparn!
Hem och äta sen ut med Ahmed, han ville ut och gå en promenad, även den promenaden blev ganska händelserik, vi kom så långt som till Mem&Zin så hör vi skrik, ja alla turkarna vid Bolaget stog och bråkade med varandra, alla mot alla såg det u som, ja ingen behövde åka ambulans iallafall så det var ju bra! Vi hann se tävlande bilar, en hund som var lika stor som en häst och massa mera. DAAMN HAH.
Nu sitter jag här hemma och försöker minnas vad mer har hänt under helgen, om jag har glömt något eller inte..Men jag tror att det här var allt för den här helgen men jag slänger upp lite bilder också. Märkte att det blev ett lång inlägg så då gör det ignet om det blir ännu längre!

Stekar Leija på väg till grillplatsen.


Baby&Jag<3


Stekar Leija!


Min Gädda Jag Plockade Upp Ur Sjön! :)



Jag har märkt att jag drar ut väldigt mycket på mina inlägg ibland, är det bara för att jag försöker få dom till att bli långa eller är det bara så att jag helt enkelt skriver på det sättet?..Även när jag berättar saker för andra så har jag märkt att jag själv drar ut på sakerna och en liten sak kan ta lång tid att berätta...Hmm.. Kanska sak böraj dra ihop allt istället så det blir 2meningars inlägg istllet! vad sägs om de?..





 


bloglovin

Körkorts Update!

Wiihii, nu har man updatat sitt körkort lite, fick hem mitt nya från vägverket idag, dock så var min gamla bild snyggare än på det nya körkortet. Dom blir så ljusa och suddiga på dom nya körkorten nu förtiden.
Ja jag är iallafall stolt över mig själv som har lyckats ta Lastbil+Släp för ett tag så trodde jag inte att jag skulle kunna klara av att ta dom behörigheterna, men nu har jag dom och ska försöka behålla dom också så man inte blir av med dom för typ något trafik fel, typ fortkörning eller liknande =) ...



(Det nedre är det nya!)

bloglovin

Smack!

Ohh sorry för min keffa update men jag har inte orkat skriva något faktiskt..
Har haft ganska så fullt upp med fotbollen, älslingen mm ..  Förlåter ni mig? Äh vem fan bryr sig Hah.

SMACK?
Damn idag var jag ute och gick med min älskling och min lillasyster. Vi kom ungefär till develophuset då hörde vi en motorcykel som gasade på ganska så rejält, full gas med andra ord.. Den han nog bara växla någon gång innan det var dax att bromsa?.. Ja vi hörde iallafall den starka accelerationen  som inte gick att missa, och sen kom en liten smäll och det blev knäpptyst, vi tänkte
- Krockade han?
- Körde han så snabbt så han flög iväg eller för det blev knäpp tyst så snabbt?
Vi gick mot dickens och vi kollade ner mot OK då är det ett moln av rök och en bil stod still och en motorcykel låg bredved bilen. Vi gick närmare olyckan för att se vad som hade hänt och där var krockade bilen och motorcykeln, ca 50 meter längre bort låg motorcykelföraren i diket. Som tur var var det redan folk där som tog hand om honom vilket han säkert är tacksam för. Det såg riktigt illa ut om jag ska vara ärlig så jag hoppas han klarade sig med så lite skador som möjligt.
Sen kom räddningstjänsten in i bilden och dom löste säkert allt sen, men det missade vi för vi ville hem och mysa istället. Men jag lägger upp en liten bild så ni får en bild av hur det såg ut, det var riktigt illa! Måste bara tillägga att när jag såg motorcykeln så fick jag lite smått "flashbacks" från mi moppeolycka i augusti 2005,  dock var den inte så här kraftig men man kände ändå igen sig lite när man låg där och inte kunde röra på sig, där för tyckte jag synd om motorcykelföraren.


Vid refugen sår bilen som var inblandad i krocken, till höger ligger motorcykeln.
Långt till höger i diket där ligger motorcykel föraren, en ganska lång bit bort!
(Jag ska inte säga för mycket om den här olyckan då jag inte är säker på saker, tex  hur det gick med föraren och andra saker, då jag inte vet säkert. Typ hur mycket skador det blev på personen i fråga, vill inte ge ut osann information men vi alla hoppas att det gick bra för honom iallafall)

bloglovin

Ohwee!

Ohhweeee, ännu en förslust från mitt lag. Man kan ställa sig frågan, Vad håller vi på med? Vi har fått spö med 4-1 i typ 3 matcher i rad...
Trsist men fan ska vi göra, hade inte min bästa fotbolls dag idag på planen. Gick väldigt tungt för mig,jag sprang knappt något,missade markering mm men men, man kan inte alltid vara bra!
Nog om matchen..

Just nu sitter jag och kollar på hockey, VM-Finalen Ryssland - Kanada. Jävlar vilket tempo det är i matchen, just nu står det 2-1 till rysslan som är på väg att bli VM-Mästare.  Än är det inte slut, det är bara period 2 så det är ju en hel period kvar att spela. Jag passade på att skriva lite nu i periodpausen, men nu börjar det igen så nu ska jag dra mig till sängen och ligga där och kika klart matchen.

Pz bre! =)

bloglovin

Tid Med Älsklingen<3

Oh en sak jag hade saknat, att umgås med min älskling!! Varenda minut var underbar med henne idag och igår..
Jag sov över hos henne eftersom att jag ville ha lite tid med henne nu när vi inte träfats så mycket på hela veckan och daaamn vad jag hade saknat att hålla om min babygiirl. Det får inte hända igen att vi är utan varandra på lång tid, frågan är hur det kommer gå när jag drar över till  Kosovo i några veckor...? Det sägs att man inte kan dö av att sakna, men frågan är om inte det är osanning?...Det visar sig om vi lever i Augusti eller inte, Haha.

Det blev en sväng ner till stan idag för vi blev sugna på godis och så ville vi bara ut och gå en sväng,samt att Leija kunde leka vid parkens lekplats. Hon klagade inte på lekstunden hon fick eftersom hon sprang,klättrade, hoppade på alla byggen som fanns! Hon är söööt söööt!

Nu är jag här hemma, ska snart dra på mig en skräck mask och bege mig till skogen här i närheten, jag ska nämnligen skrämma skiten ur några barn.. En kopis dotter fyller år så dom har kalas och vi har planerat att lura ut dom i skogen så vi kan skrämma dom.Skojj Skojj!

Hoppas bara inte att det kommer ut nå riktiga spöken så att vi vuxna blir rädda själva!  Baby vågade knappt gå in i skogen igår natt efter att jag lurade henne om att nån hade hängt sig själv där.. Hahah! (L)

Ha det bra så länge! Pzx


bloglovin

Sverige i VM-Final?

Kom hem från matchen för en stund sen och så han jag kika hockeyn men den var i slutminuterna så jag han bara se det sista målet som gjordes ( 3-1)-målet
Nu är dom i semifinal, någon som tror att dom kommer att lyckas ta sig ända till final?
Kanada väntar som motståndare i nästa match, sen vinner dom den så är dom i final.
Hoppas dom vinner hela VM då blir det lite fart på svenska folket och det blir lite livat i städerna! =)

NOrbergs Bk hade inte lika tur i sin fotbolls match som sverige hade i sin hockeymatch, Vi fick spö med hela 4-0.
Man märkte klart och tydligt att dom var mycket bättre än oss så det sket sig.
Irsta van med 4-0 så ... har inte så mycket att säga om matchen förutom att jag sträckte min ljumske typ så nu har jag bara allmänt ont så kommer säkert vila nästa träning.

Nu ska jag sova för jag är skit trött och orkar knappt skriva här.
God Natt!

bloglovin

.

Här sitter jag och väntar på att klockan ska bli typ 5 i 5 så jag kan dra iväg till Ok och bli uppplockad så vi kan åka till matchen i Västerås..

Jag kan ju skriva lite här så tiden går..
Jag saknar min underbara flickvän som jag inte träffat på hela dagen(Det är ju inte lång tid men jag saknar henne så fort vi sagt hejdå ibland) =)
Jag har inte hunnit vara så mycket med henne denna vecka som har varit och jag känner mig som en dåligpojkvän för det eftersom att fotbollen har tagit såå jävlam ycket tid den här veckan. Jag kan int göra något åt det eftersom vi har haft Serie matcher, och Cup match så blev det rätt mycket, men bättre blir det. Nästa vecka blir lugnare då ska jag spendera massor av tid med henne.
Nadja, jag älskar dig! <3

Var till sjukhuset idag och kollade upp en sak som har med näsan att göra,det lät inte bra..
Mina "näskanaler" eller fan dom hette har blivit trånga och då ska dom göra en liten operation för att breda ut det där igen så det blir bra, senare iår.
Det fanns en enkel operation och en svår, så jag ska iväg till västerås och ta massa tester med en apparat så dom kan avgöra vilken av operationerna jag behöver för att det ska bli lätt..
Det är allmänt jobbigt när man spelar fotboll och inte kan andas riktigt genom näsa och man bara andas med munnen då blir man trött snabbare och det är jobbigt! Samt när man ska sova så hoppas det blir bättre bara.

Onödigt inlägg igen men jag hade som sagt väldigttråkigt så jag skrev nå skit nu :)

Ha dt bra , önska mig lycka till för matchen då :)

bloglovin

Kvällspromenad

Pissig dag i Avesta skolan, jävla trucken jag skulle köra hade gått sönder så det blev inget. Läraren skulle ringa när dom hade lagat den så jag skulle få köra upp en annan gång istället!
Senare så drog vi över till Norberg och hade en rätt slapp träning, vidare hem och träffa min älskling. Vi gjorde inget spec men jag kom på iden att ta en kvällspromenad jag orkade verkligen inte sitta inne och bara sitta. Vi gick bara ner till stan och sen hem igen, vi tog med oss hennes hund också så han fick lite luft också =)

Jag orkar inte skriva något mera nu för jag är faktiskt dö-trött just nu, jag har haft träningar/matcher varje jävla dag den här veckan och det är inte slut än, match i morgon sen söndag .. Ah jag vet inte hur jag ska klara av det här, jag säger bara en sak, min kropp har börjat säga ifrån, Näsblod lite då och då som bara börjar rinna, det är ju inte bra.. Min fot kommer inte hålla myxcket mera än matchen i morgon,om ens den, mina benhinnor började kännas idag efter träningen, Ja jag skan og be om att få nån veckas vila efter denna veckan är slut! Om inte så ska jag iallafall ta det lugnt som fan hela nästa vecka!

Ah god natt på er jag orkar inte skriva , ursäkta alla stavfel men , Hjur jagh ähn sthavar shå fhörsthår ni vhad jahg mehnar!
P'Z


bloglovin

Pinsam Förlust!

Kurdiska FF slog oss på straffar i VLT-Cuppen! Helt ärligt så kändes det lite pinsamt att vara på planen just under matchen. Det finns ingen bortförklaring alls till matchen, men det jag kan skriva lite om är att vi kanske inte hade våran bästa dag, men så har jag ju skrivit efter dom andra förlusterna vi har haft också så det känns uttjatat att skriva så igen.
Kurdiska hade inte mycket lägen men dom gjorde inget spelmål utan dom tog och satte en utav deras "bonusstraffar" så den satte dom efter att målvakten först räddat straffen men släppte returen rätt ut till straffskytten som kunde lägga in den i mål på returen. Trist men sant men vi har åkt ur redan i första matchen, men ska inte vara helt negativ heller, det kanske var bra att vi åkte ur.
För vi har inte den trupp som behövs till att kunna spela så pass många matcher hela tiden, vi har knappt ett lag till Serie-Matcherna. Vi håller inte för att spela flera matcher i veckan + träningar, det blir för mycket och det leder till massor av skador och liknande..
Förlusten var tråkig men kanske var bra ändå så vi kan koncertrera oss på Serien iställe? Vi möter seriefavoriten Irsta på borsta plan, det kommer bli tufft men bara kämpa på!
Btw så missade jag min straff igår, duktigt va? :) Haha.

Martin(Målisen)
Danne
Adde
De 3 spelarna får plus-betyg av mig för deras insatser! :)

bloglovin

Sämst!

Ohhhh vad dryygt, fälg företaget har skickat fel fälgar, jobbigt men nu har dom iallafall skickat hit nya som ska vara rätt och så får vi skicka tillbaka dom som var fel.. Jag menar det var fel Bultcirkelmått, inte fälg..

Match idag.
Yes idag är det Norberg som gästar Kurdiska FF i VLT-Cup match. Eftersom att dom är 2 divisioner sämre så får dom ju så klart 2 straffar som dom får ta när dom vill under matchen.
Ska ladda upp lite nu inför matchen, avfärd ca 17.00. 
Vilka nätar idag då ? Jag tror

Visar - 1 mål
Molle - 1 mål

Resultat ?  jag chansar på 3-2 till oss! :) Önska oss lycka till då!
Hoppas det annars blir jag sur och det är inte bra för då går det ut över alla andra och då blir alla bara griniga på mig.. Hehe! xD

Ha det gött!

Förresten, vart har alla som kommentarar tagit vägen? :O Inte sett en kommentar här på bra länge, ändå har jag flera läsare än förut?.. :S

bloglovin

Regn :(

Regning dag idag, tråkigt!
Ena dagen är det sol, andra målningt den 3dje är det regn.. Haha.
Baby ringde och väkte mig idag, det var lika bra så jag kunde gå upp och dra ner till skolan och köra lite gympa. Jag kom ner till skolan och var på väg till gympan för att bya om, då ringer dom från DHL och säger att däcken&fälgarna har kommit och han står utanför mig. Idioti för hon ringde 2 dagar innan och sa att dom skulle kolla mellan klockan 3-5 så jhag tänkte att jag hinner ner och ha gympa i ca 2-3 timmar men så blev det inte. Snabbt hem så att ingen skulle hinna ta däcken för han ställde dom i trappuppgången,och ännu en gång blev jag sur, jag sa att han skulle bära upp dem och ställa dem utanför min dörr men så blev det inte. Han ställde dem nere i trappen.. Här jag bor är det stöldrisk på högnivå! Så jag blev sur för 3dje gången eftersom att jag fick springa upp och ner 4 gånger för alla trappor. Jävla DHL.

Fick höra att jag bara har 2 valfria gympa lektioner och en Orientering kvar. Allt det fixar jag i morgon jag orkar inte åka ner nu idag så i morgon fixar jag det! :) Duuktigt av mig själv! :)

Nu ska jag lägga mig och vila en stund.. Har fortfarande ont i hela huvudet sen smällen igår på matchen.

Ha det bra!
(Ganska så onödigt inlägg men jag hade inget annat att göra här vid datan så det fick bli ett onödigt inlägg)


bloglovin

Rihanna&Chris Brown

Haha den här var bara lite halft rolig så jag var bara tvungen att lägga upp den här på bloggen Haha.

breaking news about what happened to the r&b superstar Chris Brown and Rihanna just after the grammy award.
 

When they were walking "under the ambrella-ella" to their car, she told him to "take a bow". He was like " excuse me miss" and then there were was a "disturbia" they got in the car and Chris Brown tried to turn off the radio. Rihanna said please "don´t stop the music".

He looked her and said "excuse me mama" "i had to say yo". She said  "shut up and drive". So Chris got mad and chocked her and said " you cant breathe with no air". He took her down and hit her " from wall 2 wall" Then he decided to "run it" .. maybe "forever-ever" She was like " i´ll see you in reehab" "you´ve been unfaithful"


bloglovin

Norbergs BK - IK Oden 1-4

Idag fick malmheden besök av IK Oden från Västerås,dom kom för att vinna och det lyckades dom göra också.
Norberg ställde upp med den vanliga startelvan, jag minns inte riktigt vilka som startade. Men redan efter bara en stund in i första halvleken så får Lövdahl rött kort? skulle han ha haft det är väl den stora frågan. Hur som helst så var det en väldigt tråkig händelse eftersom att vi inte har råd med sånt, vi är en väldigt tunn trupp just nu. Norberg hänger inte alls med i början kändes det som så Oden tog vara på chanserna och drg in 2 mål. Efter ett tag kändes det som om att hela laget hade tappat humöret för fotboll men vi visade motsatsen så vi började spela boll! Men det höll inte så länge, ännu en gång fick vi en seg-svacka och dom kunde göra mål igen!
Efter halvleks pausen så höjde hela laget sig och vi stod emot dom ganska så bra, skapade lägen och ett par anfall. Vilket fall som helst så lyckades dom ställa sifrorna till 4-0 och det var ju verkligen tråkigt eftersom att klockan tickade och matchen började närma sig sitt slut. Men Danne-Kingen skulle visa att han var där för att spela fotboll så han gav sig inte förens han fick näta en gång för att spräcka nollan för deras målvakt. Duktigt Danne Hjelm!
Ett + till dessa som försökte fast det gick tungt!
Visar
Molle
Danne

Ego? Men jag tycker att jag var värd ett stort plus för min individuella insats, jag verkligen slet idag och kämpade. Jag ville göra mål,Danne lika så , kämpade som fan men han fick göra mål till skillnad från mig. Jag ville vinna men det verkade som om att dom andra i laget inte ville det och det kändes tråkigt. Jag jobbade stenhårt i genom hela matchen så efter ett tag blev jag så trött att jag var tvungen att sätta mig ner och bara andas ut en stund, men kort efter det så blev jag utbytt, jag gjorde ändå ingen nytta på planen till slut när jag knappt kunde röra benen! 

-----------------------------
Dommaren? Ja jag vet inte om han hade fått sin dommar-licens i corn-flakes paketet eller något liknande. Han var verkligen inte bra, han gav oss ca 6-7 gula kort + ett rött?..
Varken vi eller publiken gillade honom så den dommaren fick höra mycket klagomål från våra fans...Dom hördes idag jag lovar!
"JÄVLAR DOMMAR JÄVEL" var en som skrek ganska så högt och det blev livat! HAH .... Bryshan! ;)

Nu så orkar jag inte skriva så mycket mera, jag fick nämnligen en armbåge rätt över Ögat/Näsbenet så jag har verkligen ont i huvudet nu, jag har istortsett bara legat och tagit det lugnt sen jag kom hem.
Nersparkad blev man också och sen små tacklingar som gör ont när man blir träffad på något ben,typ höft benen eller smalbenen(där benskyddet inte skyddar)
Ska ta och vila upp mig till nästa match som är på Tisdag mot Kurdiska FF i Västerås (VLT-Cup-Match)

MålSkytt - Danne Hjelm
Assist - Visar

Btw - Danne Var Kingen I Dag!

GOD NATT! <3

bloglovin

Flicksen!

Blir inte så mycket skrivet här när man har något att göra om dagarna!

Igår 
 
Börjar med att vädret var det finaste på sjukt jävla länge så klädes plaggen bara flög av, fatta inte fel nu , men ni fattar vad jag menar :)
Jag,baby&Leija var ner till stan en stund igår för jag behövde köpa ett par tofflor, det är verkligen jätte skönt att ha ett par såna som man bara drar på sig och kan vara barfota. Det är chill!
Vi kikade runt på InterSport och vi hittade ett par skor till Leija som hon bara måste köpa, det ska ja fan styra upp. Ett par Nike Sneakerz, skit söta var dom!
Jag passade på att bjuda flicksen på glass i det fina vårvädret, men jag själv åt ingen glass eftersom man måste tänka på vad man äter/dricker dagen innan match. Vi drog oss hemåt så leija kunde sova en stund och jag&baby la oss på hennes gård och solade, det var skönt som fan. Men jag blev rastlös ganska så snabbt så det slutade med att jag hjälpte ronny med staketet istället. Haha!
Senare på kvällen så blev det grill-grill, hamburgare mm och det var galet gott.
Baby ville att jag skulle sova över hos henne så javisst gör vi det, det blev en rätt tidig kväll eftersom att båda var trötta som fan, vi mös lite och bara låg och pratade om gamla saker, typ hur vi träffades och så. Haha<3



Det här är en egenskap man har när man är "invandrare" då kan man göra så här!
Dreads På Ben-Håret! HAHA


bloglovin

Yah-Mayn!

Jag skulle ju till Avesta skolan i onsdags och köra lite lastbil och så men det blev inte av för jag mådde verkligen inte bra så jag stannade hemma istället. Senare på dagen så gick jag över till baby och var med henne typ hela dagen och jag sov över hos henne också.
jag bestämde mig för att åka till Avesa skolan på torsdagen för jag skulle ha uppkörning för Motstånds truck så jag kände att jag bara var tvungen att åka dit så jag gjorde det.
Redan på morgonen så bad läraren mig att göra iordning en lastbil och koppla ihop den med ett släp för vi skulle ut och övningsköra så det ordnade jag.. Vi åkte runt i Avesta, han testade mig på rondellkörning, skarpa vänster/höger svängar mm. Denna gången så känndes det verkligen bra och jag var riktigt nöjd och det var läraren med så pratade han lite med mig och sa "Grattis", men tills jag fatta vad han menade så blev jag lite skakis. Så han förklarade att det hade varit en uppkörning så han menade att jag hade klarat upprkörningen för E. E=Tungt Släp.
Fatta glad jag blev för jag trodde aldrig jag skulle hinna ta E kortet! Han frågade om jag hade något kvar i i körkort väg och jag kom på att jag inte har skrivit teori provet för E, så han sa att jag skulle in och skriva Teoriprovet så jag gjorde det lite senare på dagen och lite småskakis i händerna så klirrade jag det provet också! Igår var jag verkligen duktig, Propps till mig själv!
Nästa onsdag är sista gången jag åker till Avesta skolan och då ska jag bara köra truck, sen är det "Vink-Vink" till den skolan och på Brinell är det rest-vecka nästa vecka så då ska jag ta igen allt jag har missat där så är det Vink-Vink till hela skolan! Då kan jag börja ta ett kliv in i arbetslivet om det nu finns något jobb vilket jag tror att det gör när det gäller lastbil :)
.

Majbrasan -  Jag och baby drog ut en sväng på kvällen för att kika på elden vid simbadet,det var mysigt eftersom vi fick vara ensamma hela kvällen. Sen fick man ju säga hej till folk som man inte har träffat på länge och det var skoj. Vi gjorde inget speciellt förut att stå där och titta på allt folk, alla blattar, fjortisar,alkisar och poliser ^^.
Håll med mig om att alla stora händelser som Majbrasan,marknader ... mm, har tappat folk? Har folk börjat förlora intresset för såna här saker? Jag menar för några år sen var det smockat med folk på Våryran och majbrasan/valborg och liknande saker, men nu är det glest med folk.

Såg igår på tv att dom hade gjort en uträkning på hur många ungdommar som skulle dricka på valborg. Det hade minskat med ca 10% som hade sagt JA till att dom skulle supa, om jag förstod den rätt. "Det är en minskning med drickande ungdommar på valborg men ändå är det ca 200 tusen ungdomar som kommer att bli alkoholpåverkade/reporter" Ja men sen kan det vara som en tjej sa på tv igår också "Ungdomar har tagit till vana att dricka istortsett varje helg så valborg är ingen speciell helg längre" .. Kanske är det sant?.. Äh nog om skiten nu, nu ska jag äta och gra mig i ordning för träningen. Sen vidare till min älskling och umgås!




Denna har man kört ett par gånger
dock inte den jag körde upp med den är snyggare & nyare!


Haha va bara tvungen !

Peyz!


bloglovin

RSS 2.0